Estee Lauder Detox by Night

Estee Lauder vydalo nový balíček zameraný na starostlivosť o pleť počas noci. Obsahuje 3 miniatúry a jeho cena sa pohybuje okolo 25 Eur. Aj napriek tomu že neobsahuje ani jedno plné balenie je to super cena, pretože môžte vyskúšať až 3 produkty.


Balíček obsahuje:
Estee Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam 30 ml (plné balenie 100 ml stojí 26 Eur)
Estee Lauder Night Wear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme 15 ml (plné balenie 50 ml stojí 50 Eur)
Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II 7 ml (plné 30 ml balenie stojí 60 Eur)


Začnem Estee Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam. Je určená na čistenie a odličovanie. Okrem toho pleť aj hydratuje a nevysušuje ju. Je určená pre všetky typy pleti a je vhodná pre všetky vekové kategórie.


Čistiaca pena má bielu farbu a príjemnú vôňu, ktorá mi pripomína niečo citrusové. Dobre sa rozotiera, a perfektne odstraňuje makeup a nečistoty. Pleť je po ňom hladká a hydratovaná. Túto penu by som odporúčala určite pleti, ktorá potrebuje extra hydratáciu.


S penou som spokojná, no ak by sa ma niekto spýtal či by som si kúpila plné balenie tak poviem asi nie. Nie preto, že by pena nebola dobrá, ale oveľa viac mám radšej Estee Lauder Perfectly Clean Multi-Action Clenasing Gelee/Refiner. Je to čistiaci gél s drobnými pílingovými čiastočkami. Je vhodný viac na mastnú pleť, pretože perfektné odstraňuje mastnotu a sadol mi ako uliaty. A je aj o čosi lacnejší.


Ďalšou, pre mňa novinkou, je Estee Lauder Night Wear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme. Nočný krém je určený na hydratáciu pleti, vyplnenie drobných liniek a vrások. Zároveň počas noci pleť upokojí a zbaví ju podráždenia a začervenania. Krém je určený pre všetky typy pleti a všetky vekové kategórie.


Nanáša sa na vyčistenú pleť a najlepšie po nanesení séra. Krém má zelenú farbu a príjemnú luxusnú vôňu. Pre niekoho by toto mohol byť asi dosť veľký problém, pretože všetky Estee Lauder produkty sú dosť parfumované.


Krém a do pokožky veľmi rýchlo vstrebáva a nezanecháva ju mastnú či lepkavú. Pleť je ešte ráno hydratovaná a jemnučká na dotyk. Krém si určite ešte kúpim, pretože je perfektný a páči sa mi oveľa viac ako Estee Lauder Resilience Lift (ten je predsa len vhodnejší až od 40+) Recenzia. Takže ak máte 25+ a chcete svoje pleti dopriať extra starostlivosť tak s týmto krémom budete spokojné.


A nakoniec som si nechal Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. Je to druhý krok z tejto sady, ale nechala som si ho nakoniec z dvoch dôvodov. Po prvé - na blogu sa neobjavuje prvý krát a po druhé - to najlepšie nakoniec.


Sérum je určené pre všetky typy pleti, ale hlavne na zrelú pleť. Dokonale ju hydratuje, rozjasňuje, vyhladzuje drobné linky a vrásky a robí celkovo krajšiu pleť. 


Prekvapilo ma že aj miniatúra obsahuje pipetu s ktorou je aplikácia oveľa ľahšia. Používa sa pred použitím nočného krému. Veľmi rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva pleť mastnú či lepkavú. Každé dobré sérum by sa malo takto správať, pretože séra majú pôsobiť vo vnútri pokožky a tam robiť svoju robotu.


Je to najlepší produkt od Estee Lauder v starostlivosti o pleť aký som zatiaľ mala. A rovnako sa mu nevyrovnalo ani žiadne iné pleťové sérum, ktoré som používala.


Pokiaľ máte radi túto značku, alebo ak ju túžite po prvýkrát vyskúšať nepremeškajte tento balíček, pretože za perfektnú cenu viete vyskúšať top produkty od Estee Lauder.


Poznáte túto značku? Aký produkt od nich máte najradšej?

Vaša AN :-)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

6 comments

  1. Vyzerá to dobre :) Od Estée som zatiaľ neskúšala žiadne produkty a preto by bol podobný balíček pre mňa fajn na otestovanie tejto značky :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  2. Já jsem velkou fanynkou Estee Lauder. Pravda, že spíše makeup, protože zas až tak drahou péči o pleť nwpotřebuji, ale naučila jsem mamku používat Estee a nemůže si ji vynachválit :)

    ReplyDelete
  3. Pekná recenzia! :) Na tieto balíčky som už pozerala a rada by som niečo vyskúšala, ale keďže mám problematickú pleť, veľmi dbám na to, z čoho sú dané produkty zložené. A zloženia týchto produktov by pravdepodobne mojej pleti veľmi nepomohli. No je pravdou, že to sérum poznám už niekoľko rokov a veľmi by som ho chcela vyskúšať ❀ Uvidíme :)

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    ReplyDelete