Delia - kolagenové serum

Ahojte baby,

v májových nákupoch ste mohli vidieť aj toto kolagénové sérum od značky Delia. Poznáte túto značku? Ja som o nej doteraz nepočula, ale rozhodla som sa to risknúť a kúpiť si toto sérum.


Sérum ma zaujalo obalom, ale hlavne cenou, pretože 10 ml balenie stálo necelé 3 eurá. Takže aj keby nestálo za nič tak by som neľutovala. Je určené na oblasť tváre a krku a má sa používať len 2x do týždňa.


Najviac ma zaujímalo či v zložení bude vôbec nejaký kolagén. A áno je tam. Síce až na ôsmom mieste, ale je tam. Nie som veľký odborník na zloženia, ale okrem kolagénu obsahuje ešte kyselinu salycilovú a extrakt z hrozna, ktoré sú taktiež prospešné pre pleť.


Sérum sa nanáša na vyčistenú pokožku pred použitím denného či nočného krému. Stačia 3 až 4 kvapky, jemne vklepkať do tváre a krku a môžte pokračovať ďalšími produktmi. Na sérach mám rada to, že sa rýchlo vstrebávajú a netreba dlho čakať s nanesením krému.


Fľaštička je priehľadná sklenená so zlatým vrchnákom a kvapátkom, ktoré uľahčuje aplikáciu. Samotné sérum je mliečnej farby a trochu hustejšej konzistencie. Aj napriek tomu sa dobre rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Má úžasnú vôňu, ktorá sa mi na tom celom páči najviac.

Pleť je po ňom trochu jemnejšia, ale je dosť ťažké určiť či to ozaj niečo robí aj z dlhodobého hľadiska. Najmä kvôli tomu, že sa má používať 2 x do týždňa. Zvyšné dni potom používam iné séra (ktoré viem, že fungujú) a preto je ťažké zhodnotiť či to z dlhodobého hľadiska má pre pokožku nejaký väčší efekt. 

No keď ste doposiaľ nepoužívali žiadne sérum a rozmýšľate nad kúpou možno by ste ho mohli vyskúšať. Určite Vás presvedčí nízkou a dostupnou cenou. Väčšina sér je totiž prehnane drahá a bežne sa môžte stretnúť s cenami od 25-80 Eur.





Kúpu séra neľutujem a keď beriem do úvahy pomer cena a kvalita tak ho musím hodnotiť na jednotku. Pokiaľ by však bolo o 10 Eur drahšie, tak by som Vám asi odporučila inú značku. Z tejto značky mali v ponuke ešte 3 ďalšie séra v rovnakých sumách, takže ak sa mi pripletú do cesty tak ich určite vyskúšam.

Do komentárov mi napíšte či používate pleťové séra a ak áno aká značka je vaša obľúbená?

Vaša AN :-)

6 comments

  1. O tejto značke som ešte nepočula, ale kvôli tomu, že sa má používať iba 2x týždenne neviem či uvidíš výsledky tak skoro :/ Asi by som radšej siahla po iných sérach, takých, čo sa môžu používať každý deň.
    Veď predsa si produkty kupujeme, aby sme tie zmeny videli :D :)

    www.simonazacko.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je pravda no keď nevyskúšam tak neviem :)

      Delete
  2. O značke som ešte nepočula, ale vyzerá zaujímavo :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  3. Vyzerá zaujímavo, ale asi by som po ňom nesiahla :) Značku som už niekde videla, ale nemám s ňou myslím žiadnu skúsenosť

    www.frenchstyle.eu

    ReplyDelete
  4. Ja túto značku používam asi druhý rok, mám od nich odskúšané asi všetky séra. Najlepšiu skúsenosť mám so sérom s vitamínom C. To som používala aj na dovolenke pri mori každý deň a je výborné na slnkom unavenú pleť :) za tú cenu naozaj dobrá kúpa a viem čo hovorím, lebo moja pleť je citlivá a hneď reaguje ked jej niečo nesedí :) takže odporúčam vyskúšať ďalšie :)

    ReplyDelete