Koloidné striebro - môj veľký pomocník

Ahojte baby,

počuli ste už o koloidnom striebre? Na blogosfére som zatiaľ nepostrehla, že by o ňom niekto písal a pritom je to ozaj geniálna vec. Používam ho už roky a je to môj ozaj veľký pomocník.

Čo to vlastne je?
Je to jednoducho destilovaná voda s malými elektricky nabitými časticami striebra. Dokáže zabiť viac  ako 1000 rôznych druhov baktérií , vírusov a plesní. Preto sa nazýva aj najlepšie prírodné antibiotikum. Nedovolí baktériám dýchať a bez toho proste neprežijú. A pritom nemá žiadne vedľajšie účinky. Jedine že by ste mali alergiu na striebro. 


Na čo ho používať?
Úplne na všetko čo Vás trápi. Teda, nie až tak úplne na všetko. S problémami v práci či so zlomeným srdcom určite nepomôže, ale pomôže všade tam kde kde robia neplechu baktérie či vírusy.

-urýchľuje hojenie rán
- urýchľuje liečenie akné a predchádza jeho vzniku
- pomáha pri liečení aftov a herpesov
- poradí si aj s ekzémom
- môžte s nim vydezinfikovať rôzne povrchy (super na dezinfekciu štetcov)
- pri angíne a bolesti hrdla super na kloktanie
- a stovky ďalších vecí.


Čo je to hustota striebra?
Hustota, alebo lepšie povedané koncentrácia sa pri koloidnom striebre označuje PPM a je uvedená na obale. Znamená to parts per milion a predstavuje počet miligramov striebra na jeden liter vody. Čím väčšia koncentrácia tým viac častíc striebra a silnejší účinok.

Kde sa dá kúpiť?
Nie je vôbec ťažké ho zohnať. Je nespočetne veľa e-shopov, ktoré ho predávajú a majú ho dokonca aj v lekárňach. Jediné na čo si treba dávať pozor pri kúpe koloidného striebra je to aby bolo v sklenej tmavej fľaši. 

Stretli ste sa už s koloidným striebrom ? 

Vaša AN :-)

5 comments

  1. Toto stříbro kupujeme babičce, ale sama jsem ho zatím nezkoušela :).
    Beauty by K. - narozeninová soutěž

    ReplyDelete
  2. Určite vyskúšaj, Ja ho najčastejšie používam na akné, herpesy a afty.

    ReplyDelete
  3. Tohle stříbro poznám. Kamarádka ho preventivně pije, samozřejmě s nižším obsahem stříbra a nebývá vůbec nemocná. Já ho měla jen jednou a byla jsem taky spokojená. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. síce túto záležitosť poznám ale nikdy som ju neskúšala :D úprimne mám pred tým celkom rešpekt keďže mi tvár podráždi doslova čokoľvek :) ale skúsim sa o tom poradiť so svojou kozmetičkou :))
    Ivana xx
    Truwoman PINK FB page

    ReplyDelete
  5. Neskúšala som, ale počula som, že striebro je dobré na akné. Určite si ho v blízkej dobe kúpim.
    Bianka

    ReplyDelete