Dve tváre paletky Too Faced Natural Love

Ahojte baby,

dnes mám pre Vás pripravené dva líčenia s pletkou Too Faced Natural Love, ktorú mám od začiatku mája. Pokiaľ ste zmeškali recenziu na túto pletku, tak si ju nezabudnite prečítať TU. Aj keď sa paletka tvári nežne dá sa s ňou vykúzliť aj dramatické líčenie. Preto som si pre Vás pripravila dve líčenia: jedno romantické a nežné a druhé dramatické a sexy.


Začnem dramatickým lookom. Okrem paletky Too Faced Natural Love som tu zapojila aj gélovú očnú linku od Maybelline a umelé riasy od Ardell.


Takže môžme začať:


Na celé viečko som naniesla svetlý očný tieň Spotlight. Vrch viečka som stmavila tieňom Nudie a do ohybu som zvolila najtmavší  Stiletto, ktorý som rozblendila. Vnútorné viečko som potom rozjasnila trblietavým tieňom Fairy Tale. 

Zvolila som výraznú očnú linku od Maybaline, ktorú som potiahla až k vnútornému kútiku a aj tam urobila dramatický ´´chvostík´´. Dramatický look si žiadal umelé riasy a tak som použila riasy od Ardell Demi Wispies.


Na spodné viečko som naniesla taktiež Nudie. Na riasy som použila maskaru od Estee Lauder. A look je hotový.


Na tento nežný look som taktiež zvolila len paletku Too Faced Natural Love a rovnako aj linku od Mayballine a ešte korektor od Catrice.



Ako podklad som na celé viečko zvolila Heaven. Na vrch viečka som použila Bunny Nose a do ohybu som zvolila Hot and Bothered, ktorý som jemne rozblendila. Potom som sa pomocou korektoru od Catrice pokúsila o akúsi cut crease. Na tú som potom použila očný tieň Poodle.

Aj tu som zvolila očnú linku, ale len veľmi tenkú a jemnú. Na riasy som naniesla len riasenku aby oči vyzerali jemnejšie.


Do vnútorného viečka som zvolila tieň s krásnym názvom Kittens a na spodné viečko opäť Hot and Bothered.


Na konci dňa som teda skončila skutočne s dvoma tvárami :-D.  Tak čo, podarilo sa mi to? Nezabudnite mi do komentárov napísať, ktorý z týchto dvoch lookov sa Vám páči viac. Dramatický či nežný?


Dajte mi taktiež vedieť či by ste chceli na blogu vidieť viac takýchto článkov. Ďakujem krásne :)

Vaša AN :-)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči bude rada ak ma budete sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk)

5 comments

  1. Naozaj krásne. Mne sa viac páči to ľavé oko - teda tmavšia farba, no ani tá jemná bledá nevyzerá zle :) Ja by som napríklad musela ísť do bledej, keďže moja pokožka je veľmi bledá

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    ReplyDelete
  2. Líčenie je nádherné, páčia sa mi oba a veľmi ti pristanú. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  3. Obě líčení jsou nádherné :)

    ReplyDelete
  4. Veľmi pekné líčenie :)

    www.frenchstyle.eu

    ReplyDelete
  5. Ta paletka je prostě top! :) Oba looky jsou hezké, u mě ale vyhrává ten dramatický :)

    Pauline’s Tiny World♥

    ReplyDelete