Cettua - skrášlite sa kórejskými maskami

V článku o nákupoch a novinkách (odkaz) ste mohli vidieť pár produktov od značky Cettua. Všetky produkty majú roztomilé a farebné obaly. To mi už hneď evokovalo, že sa jedná o Kórejskú,a alebo inú Ázisjku značku. Nikdy predtým som o nej nepočula a chcela som ju preto vyskúšať. Dnes sa pozrieme na to ako fungujú tieto masky na nohy, ruky a tvár.


Ako prvú som testovala Cettua Foot Mask. Krásne tyrkysové balenie obsahuje jeden pár návlekov na nohy a stojí 3 Eurá. Maska má hydratovať a vyhladiť suché a popraskané chodidlá.


Obsahuje ureu a kyselinu salycilovú, ktoré odstraňujú  zrohovatenú kožu. Bambucké maslo hydratuje a vyhladí pokožku a mätový olej ich príjemne osvieži. Neobsahuje parabény, farbivá a PEG.


Pred použitím masky je potrebné si nohy umyť a osušiť. Návleky treba rozdeliť, nasadiť si na nohy a upevniť ich nálepkami. Maska má pôsobiť 30 minút a potom ju treba odstrániť. Na obale sa nepísalo či je potrebné potom nohy opäť umyť, alebo nechať ich tak. Ja som ich len osušila ručníkom.



Hneď ako som rozbalila obal ovanula ma úžasná vôňa mäty. Návleky sú bielej farby a vo vnútri je bavlnená textília napustená maskou. Po použití som mala nožičky super jemnučké a hladné a k tomu ešte osviežené vďaka mäte.  Maska nie je exfoliačná, takže nečakajte žiadne odlupovanie starej a zrohovatelej kože. Je vhodná na rýchle zjemnenie a zhydratovanie suchej a popraskanej kože na chodidlách. Maska je ozaj skvelá a určite si ju ešte raz kúpim.


Cettua Hand Mask má taktiež krásny obal. Nachádza sa v ňom taktiež jeden pár rukavíc. Táto bola o čosi drahšia a stála 4 Eurá. Má rovnako hydratovať a vyhladzovať pokožku rúk.


Obsahuje bambucké maslo a jojobový olej, ktoré hydratujú pokožku rúk. Kolagén udrží pokožku rúk zdravú a hladkú. A vďaka citrónu budú ruky svieže. Neobsahuje žiadne parabény, PEG a farbivá.


Používa sa rovnako ako maska na nohy. Ruky je potrebné umyť a osušiť. Po nasadení rukavíc ich zaistiť priloženou páskou a nechať pôsobiť 30 minút. 


Maska mala rovnako a predchádzajúca úžasnú vôňu. Táto však voňala za citrónom. Keďže postup bol rovnaký tak som už vedela ako nato. No po odstránení masky som nevidela na pokožke rúk až taký veľký rozdiel, ako pri maske na nohy. Boli hladké no keďže ja sa o ruky stále starám a krémujem ich rôznymi krémami, tak ich mám hladné stále. Možno sa mi táto maska hodí skôr v zime kedy mám ruky dosť vysušené a nepomáhajú mi ani krémy.


A poslednou je klasická bavlnená maska na tvár Cettua Hydrating Facial Mask s vysoko hydratačným a vyživujúcim účinkom. Obal je rozkošný, pretože je na ňom malé zrkadielko s poznámkou Check your face! Maska stála 3 Eurá čo je dosť veľa, pretože takého masky sa dajú kúpiť aj za 1,40 € (a pritom sú ozaj kvalitné). No chcela som vyskúšať aspoň jednu tak som ju kúpila. V e-shope z ktorého som kupovala mali asi 4 či 5 rôznych druhov masiek na tvár, ale zvolila som túto hydratačnú. Pretože hydratovaná pleť, je šťastná pleť. :)


Obsahuje akýsi 3 mineral water complex, ktorý pomáha pri obnove a omladzovaní pleti.  Ľadovcová voda má pokožku hydratovať a zanechať ju hladkú a jemnú. Taktiež neobsahuje žiadne parabény, parfumáciu a farbivá a je dermatologicky testovaná.


Takúto balvnenú masku už používal hádam každý, no ak nie tak ju stačí vybaliť z obalu a naniesť na umytú pleť. Na pleti sa má nechať pôsobiť od 10 do 20 minút a potom zahodiť. Zbytok masky treba jemne vklepkať do pleti aby sa vsiakla.

Po odstránení masky bola pleť pekne zhydratovaná a efekt trval až do ďalšieho dňa. Takže palec hore za to že skutočne robí to čo sľubuje. Neviem však či si ju ešte niekedy kúpim. Príde mi dosť drahá, ale keď ju budú mať v akcii tak určite nebudem váhať.

Na zvyšné tri produkty, ktoré som si ešte kúpila bude recenzia čoskoro :)

Stretli ste sa už s touto značkou? Ako sa Vám páči?

Vaša AN :-)

5 comments

  1. Moc by se mi zamlouvala ta maska na nohy, hlavně když se blíží léto, období sandálů. Určitě se na masky na internetu podívám. Děkuji ti za super tip :)

    https://life-by-marie.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Tuhle značku jsem poprvé viděla u tebe a docela se mi líbí. Nejvíce mě zaujala maska na nohy, už bych taky měla nějakou vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Korejské masky jsou fajn, ráda je používám. Na nohy jsem zkoušela jen tu slupovací, ale poohlížím se po nějaké super hydratační na ruce :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  4. Na masky som hrozne zaťažená a tieto vyzerajú veľmi roztomilo. Jenoznačne ich musím vyskúšať!
    Držím palce a prajem ešte pekný deň:) https://lifeofbasicgirl.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Niečo takéto potrebujem veľmi nutne vyskúšať! :D

    ReplyDelete