Balea pomocníci na pleť

DM drogériu pozná určite každá z nás a isto aj jej značku Balea. Okrem úžasne voňajúcich sprchových gélov a šampónov majú v ponuka aj pár pomocníkov pre našu pleť. Pásiky na nos používam už roky a sú moja naj a gélové pásiky na očné okolie sú u mňa prvý krát.


Moje obľúbené pásiky na nos proti čiernym bodkám sú práve od Balei. Sú cenovo dostupné (okolo 3 Eur), vytiahnu veľa nečistôt a sú dostatočne pevné a pri strhávaní sa netrhajú.


Pásiky sú vytvarované presne aby sedeli na nos. Stačí ich len odlepiť a nasadiť na navlhčený nos. A po zaschnutí stiahnuť aj s čiernymi bodkami. Zatiaľ sú to najlepšie pásiky aké som našla v pomere cena a kvalita.


Gélové podušky pod oči na vyhladenie, zjemnenie a odstránenie kruhov a opuchov po očami nie sú pre mňa novinkou. Dávnejšie som skúšala jedny od značky SKIN79 no aj keď boli dobré neboli najlacnejšie. Preto ma potešilo keď som v DM našla niečo lacnejšie (cca 3 eurá).


V balení sú 3 páry gélových masiek, alebo náplastí (neviem ako to nazvať). Tie odlepíte od priehľadnej fólii a hladkou stranou umiestnite pod oči . Treba ich nechať pôsobiť 20-30 minút a potom stiahnuť. Na pleti držia veľmi dobre, neodlepujú sa a majú aj dobrý chladivý efekt.


Kruhy pod očami zmiernia iba veľmi minimálne. Čo však robia veľmi dobre je hydratácia, zjemnenie a vyhladenie očného okolia. Z mojej strany je spokojnosť tak pol na pol. Nestoja až tak veľa a preto si ich možno príležitostne kúpim, ale aj tak ešte budem hľadať produkt, ktorý mi bude viac vyhovovať.


A čo vy, poznáte týchto pomocníkov? Či používate iné značky?

Vaša AN :-)

12 comments

  1. Balea style, to je moje. Používám jejich krémy a jsem spokojená. Nemyslím si, že by mě třeba Neutrogena hydratovala nějak lépe. Jen se za ni vyhodí víc peněz. Při mé spotřebě by to nebyla zrovna malá částka. :D
    Conse týče čištění pleti, s tím, co předvádíš zkušenosti nemám. Nějak nemám potřebu je zkoušet. Mám ale takový malinký pick up gel. Jednou za měsíc mi na tváři vyraší pár pupínků. Když je gelem zachytím včas, ani nestihnou vyrůst. Je to super kouzlo. Už mu pomalu podléhá i přítel. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ja si bez pásikov na nos neviem predstaviť život, pretože mám veľmi rozšírené pory. A ten gélik skúsim. :)

      Delete
  2. Tyto pásky jsem ještě nezkoušela, Ale nově by teď měli mít nějakou černou masku, něco na styl masky Pilaten, tak na tu asi půjdu mrknout, může být na tečky super :-) pod oči nic nepoužívám, jen když mám kruhy, tak je při líčení přejedu korektorem, ale nějaké větší problémy s pletí nemám.
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. No keď tu čiernu masku uvidim tak ju hneď kupujem. Ja mám podobnú od značky MISSHA a je super. :)

      Delete
  3. pásiky sú super,tie používam pravidelne :) a s vankúšikmi nemám skúsenosť, používala som takéto od Dermacolu ,tak by som možno skúsila aj tieto :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  4. Nemám zkušenost s ani jedním výrobkem, ale děkuji za tip. Až půjdu kolem dmky určitě koupím. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  5. Baleu mám moc ráda a na ty pásky na nos slýchám jen samou chválu :) Tak je asi budu muset vyzkoušet :)

    Pauline’s Tiny World♥

    ReplyDelete
  6. Já nepoužívám ani masky na obličej, měla bych se stydět :D Musím se to nějak naučit :D Za tu cenu bych ale tyhle masky klidně vyzkoušela :)

    Cosmokočka

    ReplyDelete
  7. Ja som mala len pásiky na nos. Keď som ich použila len tak podľa návodu, tak nič moc, ale keď som si poriadne pleť naparila (asi 10 min. som si pleť naparovala nad horúcou vodou so šumivou tabletou) tak pásiky póry vytiahli pekne :)

    Lavandula Diary

    ReplyDelete
  8. Balea značku miluju, šampony apod kupuju jedině od ní. Tyto masky mám odzkoušené a sedí mi, mám je ráda:))

    YOURVEE.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Ty nálepky na nos budu muset zkusit! Zkusila jsem toho už totiž hodně a nic nefunguje, tak uvidíme :)

    Karolína & Maličkosti ze života

    ReplyDelete
  10. O tých očných produktoch som už počula viaceré pozitívne reakcie. Možno si ich kúpim, prv som sa nazdávala, že sú určené skôr na kruhy pod očami a tými ja netrpím.
    Bianka

    ReplyDelete