ESTEE LADER Gift Box recenzia

Značku Estee Lauder poznám už nejeden rok, ale až minulého roku som prvýkrát skúšala ich produkty v starostlivosti o pleť. A zamilovala som sa.


Všetci však dobre vieme, že Estee Lauder je dosť drahá značka a preto som hľadla nejaký darčekový box, pretože tam sa dá ušetriť kopec peňazí. A našla som.


Obsahuje 4 produkty - jeden plný a tri miniatúry. Jeden z nich už dobre poznám a na zvyšné tri som sa veľmi tešila.



Jediné plné balenie, ktoré box obsahoval je Estee Lauder - Resilience Lift Firming/Sculpting Face and Neck Creme s SPF 15. Je to denný krém na zjemnenie, spevnenie, rozjasnenie a vypnutie. Je vyvinutý pre normálnu až zmiešanú pleť. Svojou textúrou preniká do hlbších vrstiev pleti, kde ju obnovuje a regeneruje tvorbu kolagénu. Taktiež má redukovať jemné vrásky.


Má krásny a luxusný obal svetlo fialovej farby so zlatým vrchákom. Pritom vrch obalu je okrúhly a spodná časť trojuholníková. Vadí mi len to že ku krému nebola žiadna špachlička s ktorou by sa krém naberal. A to by som od značky ako je Estee Lauder očakávala. A očakávala by som to aj vzhľadom na cenu krému. Používam preto špachtličku, ktorá bola pri maske od SKIN79 (všimla som si že pri všetkých téglikových produktoch, ktoré mám z kórejskej kozmetiky špachtľa bola. Proste Kórejci vedia čo sa patrí).


Samotný krém je tiež svetlo fialovo/ružovkastej farby s krásnou luxusnou vôňou. A pri aplikácii máte ozaj pocit luxusu a je to ozaj cítiť, že ten krém je drahší. Textúra je jemnučká, rýchlo sa vstrebáva nezanecháva žiaden pocit mastnoty. Pleť je po ňom jemnučká ako detská prdelka a ten účinok je hneď viditeľný. Čo sa týka vypnutia pleti či zjemnenia vrások tak to ešte neviem posúdiť pretože takéto problémy ešte nemám. Krém je určený pre trošku vyššiu vekovú kategóriu a to 40+, ale chcela som ho vyskúšať a určite ak ste už v podobnom veku tak neváhajte.


Estee Lauder - Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask je luxusný penivý krém, ktorý čistí pleť od nečistôt a makeupu. Je vhodný pre všetky typy pleti. Má rovnako krásnu luxusnú vôňu, ako je to už pri Estee Lauder zvykom. 
Perfektné pleť vyčistí, odstráni kožný maz, ale nevysušuje ju


Miniatúra Estee Lauder - New Dimension Shape + Fill Expert Serum pleť osviežuje, vyhladzuje, zjemňuje a zvláčňuje. Podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu, zlepšuje pružnosť a vyhladzuje vrásky. Tým že je to miniatúra, tak obal nemá žiadnu pumpičku, takže dostať ho z obalu je trochu nepraktické ale to až tak nevadí. Sérum používam spolu s krémom a kombinácia oboch je na pokožke hneď viditeľná. Pleť je jemnejšia a krajšia.
Sérum je však strááášne drahé, takže zatiaľ len spotrebujem miniatúrku a nad sérom budem uvažovať až o zopár rokov. Je totiž tiež určené pre vekovú kategóriu 40+.


Posledný produkt je Estee Lauder - Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II už doma mám, pretože bol súčasťou Vianočného boxu. Tentoraz je to však miniatúra, ktorá nemá pipetu.


Sérum zmierňuje známky predčasného starnutia, pleť veľmi dobre vyživuje a hydratuje. Ako som už písala pri recenzii na Vianočný box (RECENZIA), má úžasnú vôňu, veľmi rýchlo sa vstrebáva a pokožku hydratuje. Zároveň má pokožka krásny zdravý vzhľad a zmeny vidno už v prvom týždni používania. Je to ozaj najlepší produkt aký som od Estee Lauder skúšala. A kúpim si ho znovu.


Aj keď je Estee Lauder určené skôr pre vyššie ročníky, rada ho skúšam pretože je to veľmi kvalitná kozmetika a ich produkty sa ozaj prispôsobia každému typu pleti a to je na nich unikátne. Práve teraz testujem vzorku ich najznámejšieho makeupu a to Estee Lauder Double Wear.  A je to ozaj zázrak pokiaľ máte mastnú pleť. Len som si vzala blbý odtieň, takže keď si nájdem ten správny a kúpim si plné balenie bude aj recenzia.

Máte s touto značkou skúsenosti?

Vaša AN :-)

4 comments

  1. Estee Lauder miluji. Už tři roky používám její Double Wear makeup a čas od času si pořídím i něco jiného navíc. Pokaždé na vánoce mají dárkový kufřík v hodnotě více než 300 liber a můžeš si ho koupit jen za 50 liber pokud koupíš voňavku.. takže mamka dostává Estee voňavky a já si beru kufřík plný kosmetiky. S Estee jsem ještě neměla špatnou zkušenost. Co se týká krémů, dávám je mamce, a ta si je nemůže vynachválit. Jinak ale souhlasím, že aplikátory by mohli dořešit. Ani double wear makeup nemá ani špachtli natož třeba pumpičku. Ale to je asi jediné, co mi nevyhovuje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som ich Double Wear vyskúšala len pred pár týždňami a je to zázrak na mastnú pleť. :)

      Delete
  2. Estee Lauder je jedna z mých nejobllíbenějších značek! Líbí se mi, jak jsou jejich produkty převážně decentní. ☺️

    ReplyDelete
  3. Značku neznám, ale vypadá dobře a luxusně. :)

    ReplyDelete