Produkty, ktoré som si kúpila vďaka blogerkám

Ako veľká milovníčka kozmetiky milujem čítať beauty blogy a pozerať beauty videá. Nachádzam tam veľmi veľa rád a tipov. Často-krát ma tam zaujmú produkty, ktoré som vôbec nepoznala, alebo vôbec nezvažovala ich kúpu. 

V tomto článku som sa preto zamerala na produkty, ktoré som si kúpila len po prečítaní blogerských recenzií. A samozrejme sú to produkty, ktoré som si aj veľmi obľúbila a som rada, že ich mám doma.


Začnem paletkami Sleek. Existenciu tejto značky som registrovala už dlhšiu dobu, ale nevedela som či ju chcem, alebo nechcem skúsiť. Na viacerých blogoch som však na ňu čítala len samé dobré veci a tak som sa rozhodla a skutočne neľutujem.

Paletky obsahujú 12 neskutočne pigmentovaných očných tieňov za super cenu. Mám doma už dve a asi k nim ešte nejaké pribudnú. Keď ste ich ešte neskúsili, tak neváhajte.


Kokosový olej som videla v regáli v potravinách, ale nikdy by ma nenapadlo si ho dávať na tvár. No odkedy som začala skoro na každom druhom blogu čítať o kokosáku zvažovala som. A zvažovala som ozaj dlho. Až som si ho nakoniec kúpila a bola to ozaj zaujímavá skúsenosť používať produkt určený do kuchyne v kozmetike. Nechcem sa veľmi rozpisovať, pretože mám už pripravený samostatný článok venovaný tomuto produktu.


Rúže značky Bourjois som si obľúbila natoľko, že som ich z tohto článku nemohla vynechať. Bourjois som poznala, ale prvýkrát som o jej kúpe začala uvažovať, keď sa objavila v DM-ke. Jej produkty sú však drahšie a tak som dosť váhala. Na pár blogoch som videla recenziu na Rouge Edition a kúpila som si jeden, potom druhý a mám ich doma už celú zbierku. A to hovorí samo za seba.


O Catrice Camouflage korektore som už písala samostatný článok. A áno aj tento som si kúpila vďaka blogerkám a ich úžasným recenziám. Ďakujem baby, je to poklad. :)


Najnovší rúž, ktorý som si kúpila len nedávno je NYX - soft matte lip cream v odtieni Milan. Videla som na neho veľa videí a čítala veľa recenzií a zarážajúce bolo to, že niektorí ho zbožňujú a iní zas nenávidia. A preto som si ho chcela vyskúšať na vlastnej koži, teda na vlastných perách. A ja budem patriť do skupiny ľudí, ktorým sa tento produkt páči. Ale o tom už asi v samostatnej recenzii.


Posledný produkt nie je ani tak produkt. Je to beauty box o ktorom som sa dozvedela z iných blogov a neváhala som ani sekundu a hneď som ho mala objednaný. A každý mesiac v ňom nachádzam super veci a som rada že na Slovensku vzniklo niečo také.


Čo ste si vy kúpili na základe odporúčania iných blogeriek?


Vaša AN :-)

11 comments

  1. Jednu rtěnku od Bourjois mám také a musím uznat, že vydrží opravdu dlouho :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  2. veľa vecí som si kúpila vďaka blogerkám :D už asi ani nekupujem len tak niečo náhodne, ale vždy po prečítaní pozitívnej recenzie :) aj keď Catrice korektor mi až tak nesadol a nebola to moja šálka kávy :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  3. Jediná věc, kterou jsem si kvůli blogerkám/youtuberkám koupila byl korektor od Maybelline ten Age Rewind nebo jak se jmenuje :D Takovej houbičkovej. Ale z produktů, který sis koupila, mám jen rtěnky od NYX. Ty ale nemám kvůli blogerkám, ale kvůli tomu, že měli jeden víkend zrovna akci :D :D A já je taky miluju! Hlavně ty Lingerie jsou peckový.

    ReplyDelete
  4. Tak ten beauty box vyzerá úžasne! Pre asi 2 rokmi som si objednávala LadyBox z Česka a tiež to bolo super, objavíš veľa nových vecí, o ktorých si nemala ani poňatia :) Bohužiaľ už ho prestali vyrábať a nevedela som nájsť zaň žiadnu náhradu, takže veľmi pekne ďakujem za tip! ;)

    Všetky produkty vyzerajú super, nad jednou paletkou od Sleeku som rozmýšľala aj ja, tiene sú krásne! Korektor od Catrice mám, dokonca 2 odtiene, ktoré som chcela miešať :) NYX krémový rúž je nádhernej farby

    www.frenchstyle.eu

    ReplyDelete
  5. veľa z nich poznám a sú naozaj super aj ja ich mám doma :)

    Dominika Makarová fashion blog

    ReplyDelete
  6. Super článok! :) Keď tak nad tým uvažujem, tak nemám asi nič také, čo by som si kúpila vyslovene preto, že som to videla na blogoch. Väčšinou to bolo tak, že som to chcela a blogy ma utvrdili v tom, že si to mám kúpiť. Napríklad micelárku od Garnier. Alebo štetec od Hakuro.
    World of Nicol

    ReplyDelete
  7. Já si taky koupila korektor od Catrice díky tomu, že jsem o něm četla skoro na každém blogu a všichni si ho chválili. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  8. Catrice je naprosto úžasný korektor, sama jsem na něj hodně spoléhala a osudný den nastal, když jsem ho u nás ve městě nesehnala. Rozhodně ho chci ale znovu sehnat:) A kokosový olej je rozhodně bomba pomocník, jak do kuchyně, tak na obličej, ale i na vlasy apod:)

    ReplyDelete
  9. Rúž z NYXu som si tiež kúpila, je neskutočne skvelý :) Akurát ten U-BOX mi je celkom nesympatický, keďže cena nie je primeraná produktom a ich kvalite, pretože niektoré očné tiene (meis) predáva vietnamec v dedinskom obchode za 1-2 eurá, je tam kopa vzoriek a stojí celkom dosť.. v zahraničí majú oveľa lepšie boxy s kvalitnými produktami za rovnakú cenu :)

    ReplyDelete
  10. Kokosový olej a korektor od Catrice som si kúpila tiež na základe odporúčaní blogeriek. Najlepšia kúpa na svete, blogosféra skrátka vie, čo sa oplatí kupovať. Vďaka tomu už niektorým veciam v drogérii ani nevenujem pozornosť lebo viem, že za nič nestoja.
    https://biankacosmetics.blogspot.sk/2017/07/ako-najst-svoje-stastie-podla.html

    ReplyDelete