MISSHA SUPER AQUA PORE-Kling

Už minulého roku sa na stránkach MISSHA objavila novinka PORE - Kling na čistenie a zmenšenie pórov. Dlhšie som rozmýšľala nad kúpou, ale nakoniec som sa rozhodla a kúpila tonikum a hydratačný krém.


Popis:
Missha Super Aqua Pore-Kling Toner s obsahom minerálnej vody, extraktu z mäty a limetky. Toner čistí a sťahuje rozšírené póry. Osviežuje pleť, kontroluje tvorbu kožného mazu a poskytuje sťahujúci účinok rozšíreným pórom.

Je balený v 180 ml plastovom obale s uzáverom. Obal nemá žiadnu pumpičku a tonikum sa z obalu vytláča.

Účinok:
Produkt sa nanáša na umytú a vyčistenú pleť vatovým tampónikom. Produkt nemá veľmi výraznú vôňu. Pleť skutočne príjemne osvieži. To či samotný toner dokáže zmenšiť póry a kontrolovať tvorbu mazu neviem, pretože som ho stále používala v kombinácii s hydratačným krémom.

Každopádne je to k pleti jemný a určite vhodný a pre citlivejšiu pleť. Ale na druhú stranu musím uznať, že som mala doma aj oveľa lepšie produkty ako tento. Preto ho považujem za taký príjemný priemer. Opäť by som si ho určite nekúpila pretože stojí cca 14 eur a popravde som čakala trochu viac.


Druhým produktom z tejto sady, ktorý som si kúpila je Missha Super Aqua Pore-Kling hydratačný krém. 

Popis:
Missha Super Aqua Pore-Kling hydratačný krém. Rovnako ako toner aj on obsahuje vodu z Talianskej minerálnej vody, extrakt z mäty a limetky.  A má mať aj rovnaké účinky.

Krém je balený v 70 ml plastovej zelenej tube z ktorej sa vytláča. Je bielej farby a dobre sa roztiera.


Účinky:
Krém sa na pleť nanáša až po nanesení toneru. Dobre sa roztiera a veľmi rýchlo sa do pleti vstrebáva bez zanechania mastného filmu. Pleť je oveľa jemnejšia a veľmi dobre zmatnená. A mám pocit, že pleť mi po použití o čosi menej mastneje. Póry sa na pohľad nezdajú byť o nič menšie, ale skutočne je na pleti cítiť akési jemné sťahovanie pleti. Takže možno to s pórami niečo robí, ale je to možno taká miniatúrna zmena, ktorú ja nevidím.

Z tejto dvojice sa mi krém páči oveľa viac, pretože zmatňuje pleť a veľmi rýchlo sa vstrebáva. Je perfektný na mastnú a zmiešanú pleť. Ale vyhla by som sa mu ak máte normálnu, alebo suchú pleť, pretože by Vám ju mohol dosť vysušovať.


Zo sady Pore-Kling predávali ešte čistiacu penu, bavlnenú masku a prúžky na odstránenie čiernych bodiek, ale po odskúšaní týchto dvoch produktov sa obávam, že by s mojimi pórmi až taký zázrak neurobili ani tie.

Každopádne krém je veľmi dobrý a ak máte mastnú pleť a hľadáte dobrý denný krém tak tento určite odporúčam.

Poznáte značku MISSHA? Skúšali ste ju už niekedy?

Vaša AN :-)

2 comments

  1. Korejskou kosmetiku mám docela ráda, ale zázraky od ní čekat také nelze.

    ReplyDelete
  2. Som rada, že som narazila na túto recenziu. Plánovala som si túto sadu kúpiť. Ako vidím, nákup ešte zvážim :)

    * Gamiss Review *

    ReplyDelete