Yellow Rose - recenzia

Na Vianoce som dostala od mami tento set Gréckej kozmetiky Yellow Rose. Predtým som o nej nikdy nepočula a bola som veľmi rada, že môžem vyskúšať niečo nové. V balíčku bol dvojfázový očný odličovač, micelárna voda a hydratačný krém.


Yellow Rose - očný odličovač očí

Popis
Dvojfázový očný odličovač je vhodný pre citlivé oči. Odličuje aj vodeodolný make-up a má zanechať pokožku sviežu, jemnú a bez pocitu mastnoty. Obsahuje jemné čistiace oleje, Panthenol s provitamínom B5, ktorý posilňuje riasy. Okrem toho obsahuje aj extrakty z uhorky a ruže.

Účinky
Odličovačom treba pred použitím zatriasť a zmixovať obe zložky. Odličuje dobre všetok očný make-up (vodeodolny nezvyknem používať, takže toto neviem veľmi dobre posúdiť). Má veľmi príjemnú vôňu a vôbec neštípe ani nedráždi oči. Ale aj napriek popisu od výrobcu zanecháva okolo očí mastný film. To je hlavný dôvod prečo sa olejovým odličovačom vyhýbam, pretože nemám rada ten mastný pocit okolo očí. 

Každopádne je tento odličovač dobrý a ak máte citlivé oči a radi používate dvojfázové odličovače tak s ním nič nepokazíte.


Yellow Rose - micelárna voda s olivami a bylinkami

Popis
Micelárna voda s extraktom z olivových listov a byliniek pre šetrné vyčistenie tváre, očí, pier a krku. Odstraňuje make-up a nečistoty v jednom kroku bez podráždenia pokožky. Pleť zanecháva čistú, sviežu a jemnú. Je vhodný pre všetky typy pleti a je vhodný aj na citlivú pleť.


Účinky
Micelárka veľmi dobre odličuje make-up tváre a zanecháva ju čistú. K pokožke je veľmi jemnučký a určite bude vhodný aj pre citlivú pleť. Tento produkt som si z tejto trojice obľúbila najviac a to najmä kvôli jej úžasnej bylinkovej vôni.



Yellow Rose - hydratačný krém pre zmiešanú a mastnú pleť

Popis
Hydratačný denný krém na zmiešanú a mastnú pleť. Je vhodný aj ako báza pod make-up. Obsahuje gél z Aloe Vera a prírodné extrakty (Granátové jablko, biely čaj, čerešňové kvety a uhorku). Okrem toho obsahuje aj kyselinu hyalúronovú.


Účinky
Krém pokožku veľmi dobre hydratuje, ale trvá mu veľmi dlho kým sa vstrebe do pokožky. Pritom na povrchu zanecháva veľmi dlho pocit  mastnoty a to ja neznášam. Je vhodný skôr na noc, počas ktorej sa dobre vstrebe a hydratuje pleť. Pokiaľ si ho chcem na pleť naniesť ráno, musím veľmi dlho čakať, kým sa vstrebe a môžem si aplikovať make-up. Jeho vôňa je neutrálna, takže bude sedieť ľuďom, ktorí preferujú menej parfumované krémy.

Každopádne by som ho určite neodporúčala na mastný typ pleti, pretože nerobí až takú dobrú prácu ako by mal.


Značka Yellow Rose je dobrá a vhodná ak máte citlivú pleť. Micelárka je vynikajúca a určite si ju opäť kúpim. Nevyšiel im jedine krém, ktorý určite nie je vhodný na mastnú pleť, takže ak na túto značku narazíte krému by som sa určite vyhla. 

Vaša AN :-)

5 comments

  1. Tuto značku nepoznám a taky mě nejvíce zaujala micelárka. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Micelárka je super, oplatí sa ju vyskpšať :-)

      Delete
  2. O této značce jsem nikdy nic nečetla a souhlasím s komentářem výše, že mne nejvíce oslovila micelárka, Tu při odličování preferuji a žádné jiné odličovače už nepoužívám :-) pouze tonika nebo čistící pěny na dočištění...
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  3. S touto značkou pracujem a som ozaj veľmi spokojná. Krém si treba vybrať určite podľa typu pleti. Ak Vám jeden krém nevyhovuje, treba skúsiť ďalšie. Majú aj ľahšie krémy pre mastnejší typ pleti. 😊 a súhlasím s vami Micelarka je skvelá

    ReplyDelete