OPARSTOP - bojovník proti herpesu

Myslím, že každý z nás sa s ním už stretol a vie aký otravný môže byť tento nezvaný kamarát. Opar, alebo herpes spôsobuje vírus Herpes Simplex Virus 1, ktorý sa objavuje v oblasti tváre, najčastejšie na perách. Najčastejšie sa objaví v období stresu, alebo počas zmeny počasia, kedy sa zvykne oslabovať imunitný systém

Opar sa môže objaviť hocikde v oblasti tváre, ale najhorší je v oblasti pier, pretože tam je veľmi jemná koža a pľuzgiernik často pukne a šíri sa ďalej. Veľmi nebezpečný je aj v oblasti očí, preto môže spôsobiť infekciu oka. Samotný vznik oparu sa prejaví drobným pľuzgierikom, ktorý veľmi svrbí. V tomto prípade je veľmi dôležité ho neškriabať a hneď začať proti oparu bojovať.


Hneď ako zistím, že mám na tvári malý kopček, ktorý začína svrbieť viem, že sa rodí opar. Blbec jeden. A preto mám so sebou stále mastičku OPARSTOP. Objavila som ju pred troma rokmi a nedám na ňu dopustiť. Kupujem ju v lekárni a obsahuje hadí jed, ktorý vírus veľmi rýchlo zabije. Ako teda vyzerá môj boj s oparom?

1. deň
Hneď čo objavím herpes natriem si miesto hrubou vrstvou mastičky a nechám pôsobiť. Nenanášam si žiadne iné veci ako pomády a rúže, proste nič. Keď sa mastička vsiakne postup opakujem. Snažím sa o to aby bol herpes celý deň pokrytý mastičkou. 

Pokiaľ Vás herpes svrbí a bojíte sa aby ste ho v noci nerozškriabali, dajú sa v lekárni kúpiť priehľadné náplasti na herpes. Nalepte si ju na noc a ráno opatrne stiahnite.


2. deň
Aj druhý deň sa mastičkujem, ale prinášam na pomoc aj koloidné striebro. Pred použitím mastičky nalejem na vatový tampónik koloidné striebro v koncentrácii 20 ppm a potieram si ním pľuzgierik. Počkám pokiaľ postihnuté miesto uschne a opäť nanášam hrubú vrstvu mastičky. Druhý deň to opakujem 3 až 4 x. 

V tento deň ma už k večer pľuzgierik nesvrbí a to znamená, že sa už herpes nerastie a umiera. 


3. - 5. deň
Na tretí deň mám na mieste pľuzgieriku už vytvorenú chrastu, ktorá drží pár dní a potom odpadá. A ja môžem začať fungovať normálne.

U každého tento proces môže trvať rôzne dlho a závisí aj od veľkosti herpesu. Ale tento spôsob pomáha mne aj môjmu priateľovi a som veľmi rada za túto mastičku. 

Poznáte túto mastičku? Alebo máte na boj s herpesom iný produkt?


Vaša AN :-)

8 comments

  1. Á, skvelý tip! Určite niekedy využijem, pretože síce nie ja, ale moja sestra máva s týmto veľké problémy :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. uf, ještě že na opary vůbec netrpím!

    Můj blog: Cosmokočka

    ReplyDelete
  3. Já teda musím zaklepat, ale už jsem dlouho žádný opar neměla. Bylo to kdysi dávno, taky jsem si jednu mastičku kupovala. Byla strašně malá a hrozně drahá. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete