Ducray Kelual DS - šampón proti lupinám

Ahojte baby,

tento článok som už avizovala v článku o TOP produktoch za rok 2016. Objavil sa tam môj obľúbený šampón proti lupinám Ducray Kelual DS. Tento šampón sa dá kúpiť jedine v lekárni a 100 ml balenie stojí cca 10 eur. Je dosť drahý, ale jediný, ktorý mi na moje stavy lupín pomáha na 100%. 

Mám dosť veľa lupín a k tomu ma aj dosť svrbí pokožka hlavy. A keďže na mojich čiernych vlasoch sú lupiny veľmi viditeľné, stále som hľadala spôsob ako sa ich zbaviť. Za svoj život som už vyskúšala veľa šampónov. Začala som drogérkovými, ktoré na mňa nemajú vôbec žiadny účinok. Sem tam sa k nim vrátim, pretože dúfam, že sa za tie roky niečo zmenilo. Ale opak je pravdou. Preto som prešla na šampóny z lekárne a prešla som značkami ako Pantenol, Bioderma, Vichy, La Roche Posay. Všetky mali na moje lupiny určitý efekt, ale nikdy to nebolo na 100% a po čase používania, akoby stratili účinok a lupiny sa vrátili. Jediný šampón z lekárne, ktorý mi na lupiny pomohol bol Nizoral. Ten je tiež dosť drahý. Lupiny odstráni, ale vlasy sú po ňom ako slama.


A potom som konečne našla v lekárni Ducray. Dosť som váhala, pretože bol drahý, ale nie až tak ako Nizoral a tak som ho skúsila. a už po prvom použití zabral. Pokožka hlavy prestala svrbieť a odstránil veľké množstvo lupín. A po druhom použití už nebola po lupinách skoro žiadna stopa. Áno asi trochu klamala keď som napísala, že pôsobí na 100%. Skôr na 99%. Ale zatiaľ najlepšie čo som mala. A vlasy po ňom vyzerajú tiež veľmi pekne.

Som s ním veľmi spokojná a pokiaľ máte podobný problém a nedarí sa Vám nájsť dobrý šampón proti lupinám, tak skúste Ducray. Možno Vám zaberie rovnako ako mne.

Vaša AN :-)

No comments