Dr. Santé Argan Hair

Ahojte baby

Dnešná recenzia bude o produktoch na vlasy od Slovenskej značky Dr. Santé. Všetky tri produkty sa nachádzali v decembrovom U-BOXe. V boxe sa nachádzala celá sada, teda šampón, maska a sprej. V mojom boli produkty z radu Argan Hair a v niektorých zase Makadamia. Takže pustme sa do toho.


Začnem samozrejme so šampónom. Obsahuje arganový olej, ktorý regeneruje štruktúru vlasov, dodáva im pružnosť a zabraňuje ich ďalšiemu poškodeniu. Okrem toho obsahuje aj keratín, ktorý vypĺňa poškodené miesta vlasov. taktiež neobsahuje parabény, SLES a SLS.



Šampón vlasy dokonale umyje a dodá im lesk. Ja som ho skúšala len dvakrát, pretože mám lupiny a na tie mi veľmi nepomáhal. Ale vlasy po ňom vyzerali veľmi pekne.

Pokračujeme krémovou maskou na vlasy. Taktiež obsahuje arganový olej a keratín. Okrem toho úžasne vonia. Maska je určená na intenzívnu regeneráciu a výsledky  máju byť viditeľné už po prvom použití. Používa sa raz týždenne po dobu 5 minút.


Maska vlasy vyhladí a ľahšie sa po nej rozčesávajú, ale keď ju mám prirovnať k iným maskám, ktoré používam, tak značka Macadamia a Orofluido sú v tomto o trochu lepšie. Vlasy síce boli hladké, ale nie až tak ako pri Macadamii alebo Orofluide. Keď však vezmem do úvahy cenu masky Dr. Santé, tak tá je oproti Macadamii a Orofluide oveľa lacnejšia. Takže ak hľadáte kvalitnú regeneračnú masku za nízku cenu tak Dr. Santé je jednoznačne víťaz.

Posledným produktom je vlasový sprej s rovnakými hlavným zložkami. Sprej má dodať vlasom jemnosť, ľahkosť a pružnosť. Aplikuje sa do vlhkých vlasov a už sa ďalej neoplachuje. Spreje tohto druhu zbožňujem, pretože dodajú vlasom pekný vzhľad.


Sprej skutočne dodá vlasom veľmi prirodzený vzhľad a nezanecháva na nich žiaden mastný film. Zároveň sa vďaka sprejovému aplikátoru veľmi dobre a rovnomerne aplikuje na vlasy. Tento produkt určite odporúčam. Mám podobné produkty od Gliss Kur, ale tento sa mi zdá byť rovnako dobrý a oveľa lacnejší. Takže si ho určite ešte raz kúpim.

Nakoniec by som len chcela napísať, že Dr. Santé je veľmi dobrá značkaa veľmi ma prekvapila svojou kvalitou. Produkty splnili všetko čo sľubovali a na internete som ich videla predávať za 3 eurá, čo je skoro zadarmo. A plus nato je to Slovenský výrobok.

Skúšali ste už niekedy niečo z tejto značky?

Vaša AN :-)

7 comments

  1. Hmm to vypadá božsky :-) arganový olej je skvělý na pleť a určitě bude fajn i na vlasy :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. je skutočne super a pri pravidelnom používaní sú vlasy pekné lesklé a zdravé :-)

      Delete
  2. Tiež som mala možnosť skúsiť túto značku. A celkom mi vyhovuje. U-Box je tiež fajn. Zvažujem, že vyskúšam BOX od Look fantastic.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad tým Look fantastic boxom som tiež uvažovala

      Delete
  3. Fíííha, vôbec značku nepoznám. A je predávaná výlučne online? Lebo do toho spreja by som išla :)
    BeautyByLenka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videla som ju len online cca za 3 eura, čo je super cena :-)

      Delete
  4. Ani som len netušila, že na Slovensku je už aj takáto značka. Neskúšala som zatiaľ nič, ale vyzerá to zaujímavo.

    ReplyDelete