Recenzia MILANI

Ahojte baby,

minulý mesiac som si objednala produkty na pery od značky Milani. Boli to úplne prvé produkty, ktoré som doma mala takže som sa na testovanie veľmi tešila.


Prvým produktom je rúž 60 Matte Innocence v krásnej telovej farbe. Celý obal rúžu je zlatý a v spodnej časti je znázornená farba rúžu. Tým pôsobí veľmi elegantne a luxusne. Rúž stále okolo 6 Eur,.


Farba je neskutočne krásna. Dobre sa nanáša na pery a aj výdrž je pomerne dobrá. Problémom je len to, že veľmi zachádza do vrások a zvýrazňuje každú jednu nedokonalosť pier. Čítala som viacero recenzií na tieto rúže a všetky boli pozitívne. Myslím si, že to bude zrejme tou farbou. Mám viacero telových rúžov a takmer všetky majú tú istú chybu a zaliezajú do vrások.


Druhým produktom je kontúrovacia ceruzka na pery True Instant Color 09 Spice. Popravde som čakal inú farbu, pretože na obrázku vyzerala viac do červena. Ale nevadí. Potešila aj táto. Cenovo sa pohybovala okolo 3 eur.


Kontúrka je veľmi dobre pigmentovaná. Ceruzka je trochu tvrdšia, takže treba trochu pritlačiť, ale to nevidím ako veľmi veľký problém. Celkovo som s ňou veľmi spokojná a odporúčam.


Značka Milani ma veľmi potešila. Produkty sú dobré a cenovo veľmi dostupné, takže určite stoja za skúšku a pokiaľ ste ich ešte neskúšali vrelo odporúčam.

Vaša AN :-)

6 comments

  1. Rtěnku od Milani bych také chtěla vyzkoušet :) Krásný odstín.
    Giveaway Saloos

    ReplyDelete
  2. ja som práve písala na blogu tiež o produktoch Milani :) tento rúž je veľmi pekný, vybrala si si nádherný odtieň :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  3. Oba výrobky mají pěkný odstín, akorát by se mi u rtěnky nelíbilo zvýrazňování nedokonalostí a zalézání do vrásek. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. O rtěnkách Milani už jsem také přemýšlela :-)

    ReplyDelete
  5. Túto kozmetiku vidím väčšinou na instagrame a strašne sa mi páčia jej produkty a farby, takže už dlhšie uvažujem nad jej kúpou.
    World of Nicol

    ReplyDelete
  6. Ja už musím tuto značku tiež vyskušat. Všade o nej čítam samé pozitivne recenzie.
    Štýl ženy

    ReplyDelete