Sleek recenzia

Minulý mesiac som si objednala krásnu darčekovú kazetu od značky Sleek a po odskúšaní som sa konečne odhodlala k napísaniu recenzie. Takže poďme nato. 


Kazeta obsahuje 4 produkty: 
paletku 12-tich očných tieňov Au Naturel
maskaru Full Fat Lash
rozjasňovač Monaco
rúž VIP Nightspot


Paletka obsahuje krásne zemité tiene, ktoré môžte použiť na denné, ale aj na večerné líčenie. Okrem toho má samozrejme aj zrkadielko a obojstranný penový aplikátor na tiene. 


Pigmentácia prvého radu ma trošku sklamala. Ako vidíte dole na fotke, tak tiene Nougat, Nubuck, Cappucciono a Honeycomb takmer ani nevidno. Sú veľmi jemnučko pigmentované. Posledné dva Toast a Taupe sú pigmentáciou už oveľa lepšie. Tiene sa svojou jemnosťou hodia skôr na bežný deň. 


Druhý rad tieňov je už o niečom inom. Tá pigmentácia je neskutočná. Krásne matné, ale aj trblietavé tiene vhodné na deň aj večer. Celkovo som s paletkou spokojná a určite ju odporúčam.


Maskara ma dosť prekvapila tvarom kefky, ktorá má na konci dlhšie štetinky. Dosť ťažko sa s ňou manipuluje a stále mi to príde také neprirodzené. Nakoniec to robím tak, že používam len tu hrubšiu časť. Riasy robí celkom pekné. Zahustí ich a nezlepuje, ale nijako ich nenadvihne ani nevytáča a to mi dosť vadí, keďže moje riasy sú super rovné a to vytočenie potrebujú. Maskara je priemerná, ale určite by som si ju už opäť nekúpila, kvôli tvaru tej kefky.


Tretím produktom je rozjasňovať v odtieni Monaco. Je to tekutý rozjasňovač s pumpičkou, ktorá je dosť nešťastne riešená. Pri stlačení z nej vyjde veľmi veľa produktu a je veľmi ťažké ho stlačiť len tak jemne aby som z neho dostala len toľko koľko potrebujem. Ináč je tento rozjasňovač prekrásny a pokiaľ ich používať tak sa oplatí skúsiť aj tento.


Posledným produktom je tento krásny červený rúž Lip VIP. Dobre sa nanáša a tá pigmentácia a farba je božská. Výdrž rúžu je priemerná a po jedle si ho musíte znovu naaplikovať. Plus na to pery vôbec nevysušuje. Super rúž, ktorý by som si určite kúpila ešte raz.


Kúpu tejto kazety určite neľutujem. Stála necelých 25 eur, čo je o cca 10 eur menej ako keby som si všetky produkty kúpila osobitne. Všetky produkty používam a som s nimi spokojná. 

Poznáte túto značku? Aký produkty ste už od Sleeku skúšali?

Vaša AN :-)

8 comments

  1. Tú paletku som mala, je super! :)Prvé dva produkty som si zakúpila, sú úžasné! A tie vykrajovačky mám tiež! :) Pekný balíček ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Blog de la Licorne *

    ReplyDelete
  2. Hlavne tá paletka je neskutočná, tak dobre pigmentovanú čiernu som ešte nevidela! ♥

    ReplyDelete
  3. Rtěnka má moc krásný odstín, jen mě překvapuje ta paletka , horní řada špatně pigmentovaná a ta spodní super ?

    ReplyDelete
  4. Od Sleeku jsem ještě nic neměla, ale líbí se mi ta rtěnka, jen bych ji brala v jiném odstínu. A škoda světlých odstínů v paletce, že mají tak slabou pigmentaci, ale zbytek má pěkné odstíny. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  5. fuha ten rpvý rad je fakt trošku na sklamanie , ale ten druhý je krásny ! a ten rozjasňovč JE TIEž SKVELY !! :))

    Tammybeaty

    ReplyDelete
  6. super výber ;) tá paletka a rozjasňovač sú krásne :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  7. Od Sleek som mala už pár výrobkov a mám túto značku veľmi rada. Skvelá recenzia! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  8. Paletka je opravdu skvělá! Moc se mi líbí i odstín rtěnky :)
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete