BOURJOIS - Color Boost rúž

Prichádzam s ďalšou recenziou na rúž od značky Bourjois s názvom Color Boost v tejto ceruzkovej forme. Sľubuje 10 hodinovú hydratáciu a ochranu pier s SPF 15. Zároveň intenzívnu farbu a vodeodolnosť.


Kupovala som ho online za skvelú cenu 5 Eur (v DM-ke som ho videla za 10 €). Vybrala som si takúto hnedasto-červenú farbu s názvom 08 Sweet macchiato. Žiadnu podobnú farbu som ešte nevlastnila, tak som ju chcela vyskúšať. Farba je veľmi pekná s veľmi jemným lesklým finishom a na perách pôsobí prirodzene. 


Rúž je v takejto jumbo ceruzkovej forme, ktorá sa vysúva. Aplikácia na pery je vďaka tomuto tvaru veľmi ľahká. Ale sklamalo ma množstvo produktu. Ceruzka je dosť veľká, ale rúž je v nej cca do polovičky. Ale za 5 € som ticho.


Rúž pôsobí na perách veľmi prirodzene. Veľmi dobre hydratuje, ale jeho výdrž je tak trochu priemerná. Vydrží pitie vody z pohára, ale po jedle ho treba znovu naaplikovať. Som s ním však veľmi spokojná a zo všetkých Bourjois rúžov, ktoré vlastním používam najradšej tento.


Skúšali ste už nejaký z Color Boost rúžov od Bourjois? Sadol Vám či nie?

Vaša AN :-)

6 comments

  1. tak za tú cenu je to úplne super, keďže Bourjois má trochu drahšiu kozmetiku..páči sa mi aj odtieň:)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  2. Tá jeho pigmentácia je veľmi pekná, príde mi taký jemný a to sa aspoň u mňa na zimu veľmi hodí :)

    ReplyDelete
  3. Veľmi pekný odtieň :) Od Bourjois som zatiaľ žiadny produkt na pery neskúšala, ale Color Boost mám na zozname už celkom dlho.

    ReplyDelete
  4. Ještě jsem nezkoušela, ale má opravdu pěkný odstín. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  5. Mám ráda tuhle značku, i když na rty od nich nic nemám, to dávám přednost zase jiným značkám :) odstín vypadá moc hezky :)

    SmileThess

    ReplyDelete
  6. Great post I would like to thank you for the efforts you have made in writing this interesting and knowledgeable article. Best Web 2.0 Service

    ReplyDelete