Yves Rocher - mango a koriander

Minulý mesiac som na narodeniny dostala od kamarátky túto úžasnú sadu od Yves Rocher s vôňou manga a koriandru. Produkty som už konečne vyskúšala, akže poďme sa na ne pozrieť.


Začnem sprchovým gélom s peelingom, ktorý ako aj ostatné produkty z balíčka vonia náááádherne. Celá kúpeľňa vonia za mangom keď ho používam. Obsahuje 100% peelingové zrnká z jadierok broskýň, esenciálny olej z koriandru a výťažok z manga. A viac ako 96% je čisto prírodné zloženie.


Peeling tela je rovnako dôležitý ako si robiť peeling tváre, pretože pri tom odstránite odumreté bunky.



Druhým bude klasický sprchový gél, ktorý okrem koriandru a manga obsahuje aj gél z bio Aloe Vera. Má neutrálne ph a viac ako 98% zloženia je prírodného zloženia. Neobsahuje žiadne parabény ani ethoxyl. A aby som nezabudla, tá vôňa je proste niečo neskutočné.


A máme tu telové mlieko s pumpičkou. Obsahuje výťažok z bambuckého masla, koriandra a manga. Viac ako 97% zloženia je prírodného charakteru. Veľmi dobre sa nanáša a rýchlo sa vstrebáva do pokožky. A celá voniam za mangom celý deň. 



A nakoniec je tu mydlo, ktoré rovnako ako všetky predchádzajúce produkty obsahuje výťažok z koriandru a manga. Ja mydlá nezvyknem používať, ale urobila som výnimku. A rovnako ako ostatné tri produkty z balíčka aj toto je úžasné aj keď vôňa je tu trochu menej výraznejšia ako pri sprchových géloch. Keď máte radšej bežné mydlá ako sprchové gély tak ho určite vyskúšajte.



Všetky produkty sú úžasné najmä vďaka svoje vôni. Je mi ľúto, že neviem napísať koľko stoja v kamennej predajni, ale určite keď pôjdete okolo tak sa na aspoň mrknite, pretože skutočne stoja za to.

A nezabudnite za zapojiť do GIVEAWAY o produkty Bourjois, ktorá prebieha TU.

Vaša AN :-)

4 comments

  1. Mám ten sprcháč a ta vůně mi strašně voní ani jsem to nečekala, ale je to fakt pecka.
    Můj blog: Beauty by K. + a na blogu probíhá soutěž!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tá vôňa je top. Asi najlepšie čo som tohto roku mala

      Delete
  2. Tuhle řadu bych ráda vyzkoušela, celkově mám YR velmi ráda :)
    Miska blog

    ReplyDelete