Prázdny október

A opäť je tu koniec mesiaca a mne sa nakopilo pár prázdnych produktov. Takže poďme sa rýchlo pozrieť na to ktorých miláčikov som vyprázdnila.


Opäť tu mám Lactacyd, ktorý tu bude asi každý mesiac. Tento Sensitive narozdiel od Lactacydu femina nie je parfumovaný, ale iný rozdiel som vôbec nepostrehla. A som s ním spokojná rovnako ako s klasickým.
10/10


Sprchový krém od Fenjal - sensitive. Je veľmi jemný, skvele hydratuje a pokožka je po sprche krásne hebká a voňavá. Neobsahuje žiadne parabény, farbivá a má neutrálne ph.
7/10


Zlupovacia maska Freeman s obsahom granátového jablka, kapustovnice, manga, brusníc, goji, čučoriedok a vitamínov E a B. Maska veľmi dobre odstraňuje z pleti nečistotu a mastnotu a pritom máte aj zábavu pri zlupovaní. Teda aspoň mňa to stále pobaví.
10/10


Bavlnená maska SKIN79 so zvieracou potlačou, konkrétne opica. Je určená na hydratáciu pleti. Obsahuje kyselinu hyaluronovú, výťažky z hrozna a jojoby. Maska úžasne vonia a skvele hydratuje. Len je drahšia a to len kvôli tej potlači. SKIN79 má aj iné skvelé hydratačné masky za nižšiu cenu.
8/10


CLINIQUE - čistiaca emulzia, toner a gél na mastnú pleť. Na túto sadu som už urobila recenziu, ktorá je TU. Bola som s ňou celkovo spokojná, ale kvôli vysokej cene za plné balenie si ich už asi nekúpim.
8/10


NIVEA pearl and beauty antiperspirant. Tento rok je toto môj najobľúbenejší antiperspirant. Chystám na neho recenziu, takže sa nechcem veľmi rozpisovať. Už mám doma druhé balenie, takže to hovorí samo za seba.
10/10


A konečne som sa odhodlala vyhodiť môj milovaný Urban Decay eyeshadov primer potion. Mám ho už dlho a už je po spotrebe, ale aj tak som ho sem tam použila, pretože je proste naj. Tiene na očiach vydržia celý deň. Len keby nebol taký drahý.
Za mňa je to 11/10


A nakoniec zubná pasta od Elmex bez ktorej neviem žiť. Je to môj záchranca. Najlepšia pasta pre citlivé zuby.
10/10


Ktorý z produktov používate aj vy?

Vaša AN :-)

2 comments

  1. Freeman masku bych ráda vyzkoušela a Elmex pasta je má oblíbená :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  2. Mám doma jednu masku od Freemana, ale zatiaľ som ju nepoužila :D Už sa na ňu teším, lebo čítam len samé chvály.
    World of Nicol

    ReplyDelete