Aussie - suchý šampón Flower Power

Ahojte baby,

dnes som sa rozhodla napísať o moje skúsenosti so suchým šampónom od Aussie. So značkou Aussie som sa prvý krát stretla u svojho priateľa. Súrne som si potrebovala umyť vlasy a nemala som so sebou svoj šampón proti lupinám, tak som si požičala jeden od jeho mamy a bol to práve Aussie (síce nie na lupiny, ale lepšie ako nič). Na lupiny mi síce veľmi nepomohol, ale vlasy som mala veľmi pekné a voňavé. Preto pri jednej návšteve Tety drogérie som sa zamerala aj na túto značku a objavila som ich suché šampóny. Nejakú dobu som na suché šampóny zanevrela, pretože kedysi dávno som skúšala nejaký od Balei a ten nebol veľmi dobrý. Na mojich čiernych vlasoch mi zanechával hrozné škvrny a vyzeralo to ešte horšie ako keď boli mastné.


Tento šampón od Aussie sľubuje, že na vlasoch nezanecháva žiadne viditeľné zvyšky. Tak som tomu dala šancu. A bola som milo prekvapená, pretože po použití boli vlasy skutočne bez škvŕn. Mastnota z vlasov sa tiež vsiakla pomerne dobre (žiaden suchý šampón nedokáže nahradiť umývanie vlasov). A s výsledným efektom som bola spokojná. Ďalším plusom pre tento suchý šampón je jeho krásna svieža kvetinová vôňa. Vlasy mi voňali celý deň. Vôňa sa mi skôr hodí na letné dni, ale pripomenúť si kúsok leta aj počas týchto sychravých dní nie je na škodu.

Naozaj skvelý výrobok, ktorý môžem len odporúčať. V drogérke som ho kúpila za 4,69 € a keďže je to môj prvý suchý šampón po mnohých rokoch, tak neviem posúdiť, či je to veľa alebo málo v porovnaní s ostatnými. Ale keď mám zhodnotiť kvalitu, tak určite tá cena je primeraná.

Používate často suché šampóny? Akú značku máte najradšej?

A nezabudnite sa zapojiť do GIVEAWAY, ktorá trvá ešte do konca tohto týždňa TU.

Vaša AN :-)

No comments