Orofluido - doprajte vlasom luxus

Ahojte baby,

už minulý mesiac som avizovala recenziu na produkty na vlasy Orofluido, ktoré som si kúpila. Túto značku som zatiaľ nevidela v žiadnej drogérii, preto som ich kupovala online. Túto značku vyrába REVLON a sú z nej tri základné rady v starostlivosti o vlasy. Orofluido - original beauty, Orofluido - Azia zen control a Orofluido - colour.


Doma mám Orofluido Azia masku a elixír. Z tejto rady je dostupný ešte aj šampón a kondicionér, ktorý som si nekupovala, pretože mám problémy s lupinami a používam na vlasy špeciálne šampóny.


Prvým je maska pre všetky typy vlasov, ktorá ich posilňuje a dodáva im lesk. Zabraňuje zvlneniu vlasov, udržuje vlasy pružné a ľahko upraviteľné. Sú vhodné pre vlasy, ktoré potrebujú regeneráciu a posilnenie. 
Obsahuje pšeničné aminokyseliny a keratínový proteín, ktoré hĺbkovo regenerujú a posilňujú vlasy. Okrem toho všetky produkty Azia obsahujú: 
olej Tsubaki, ktorý je bohatý na vitamíny A, B, D a E, rovnako ako aj Omega 3, 6 a 9. Je známy aj ako anti-ageing olej, ktorý ma ochranné, hydratačné a regeneračné vlastnosti,
bambusový extrakt, posilňuje vlasy a dodáva im elasticitu a
ryžový olej, ktorý je bohatý na vitamíny. Posilňuje a vyživuje vlasové vlákno a tým zabraňuje štiepeniu vlasov.
Maska na nanáša na mokré vlasy, nechá sa pôsobiť do 10 minút a potom sa opláchne.


Maska prekrásne vonia najmä vďaka oleju Tsubaki. To je na nej to najlepšie. Okrem toho po použití sa vlasy ľahko rozčesávali, boli lesklejšie a oveľa hladšie a rovnejšie. Takže ju hodnotím veľmi veľmi dobre, pretože už po prvom použití bolo vidno výsledky. Teším sa ako budú vlásky vyzerať po pár mesiacoch.


Druhým produktom je elixír. Zabraňuje zvlneniu vlasov, dodáva im pružnosť, hebkosť a lesk. Okrem toho obsahuje aj UV filter, takže chráni vlasy pred slnkom. Rovnako ako maska obsahuje olej Tsubaki, bambusový extrakt a ryžový olej.
Elixír sa nanáša na mokré, alebo suché vlasy od stredu ku končekom a už sa neoplachuje.


Produkt vo vnútri je v podstate olejček na vlasy, takže s aplikáciou veľmi opatrne. Ja som to prvý krát prehnala. Vlasy skutočne pekne vyhladí a sú po ňom krásne lesklé. Odporúčam ho aplikovať večer pred spaním, alebo vtedy ak viete, že už nikam nepôjdete, pretože olejčeku trvá pokiaľ sa vsiakne do vlasov. Dovtedy na vlasoch vidno mastný film. Nemusíte sa však báť, pretože akonáhle sa vsiakne, tak na vlasoch nie je ani stopy po oleji. A aby som nezabudla aj elixír vonia úúúúúžasne.


S produktmi som veľmi spokojná. Oboje stoja cca okolo 10 €, závisí od toho kde ich kupujete (našla som e-shopy kde stoja 9 eur, ale aj také kde stoja o 4 až 8 eur viac). Pokiaľ zvažujete kúpu tak si určite nájdite viac e-shopov, kde tieto produkty predávajú a kúpte z toho najlacnejšieho.

Určite stoja za skúšku, najmä pokiaľ máte neposlušné vlasy so sklonom skučeraviť sa vo vlhkom prostredí. 

Vaša AN :-)

1 comment

  1. Tiež mám oleječek na vlasy Orofluido, taký s vanilkovou vôňou, príde mi fajn, no zázrak to podľa mňa nie je, mala som už aj lepšie oleje na vlasy.

    ReplyDelete