Nákupy v mesiaci október

V októbri som toho nakúpila až nezdravo veľa, ale mala som narodeniny, takže som si dopriala. Jeden väčší nákup som robila v Tete drogérii a druhý nákup som robila cez net. Chcela som si kúpiť pár vecí od Bourjois a zistila som, že online sú oveľa lacnejšie ako v drogérii. No skončila som aj s kopou iných vecí. Takže poďme na to.

Prvý nákup v mesiaci nebol plánovaný. Potrebovala som len zubnú pastu a nakoniec som sa tam zdržala dlhšie.  Stáva sa to aj Vám?

Kúpila som si svoju obľúbenú zubnú pastu Elmex, bez ktorej neviem prežiť pretože mám citlivé zuby. Druhým bol antiperspirant Nivea pearl & beauty, ktorý je perfektný po holení a depilovaní. Toto je už moje druhé balenie a odporúčam. 

A potom pár noviniek, ktoré som ešte neskúšala. Masky od Dermacolu a Ellie na omladenie pleti, pretože už nie som najmladšia :-). Suchý šampón Aussie flower power na ktorý mali akciu, pinzetu a olejček na nechty od Essence. Na všetky produkty urobím recenziu hneď ako to len bude možné.


Druhá objednávka bola realizovaná cez internet z jedného e-shopu. Mojou prioritou boli rúže od Bourjois - Rouge Edition, ktoré sú na nete lacnejšie ako v DM-ke, ale kúpila som aj kopec iných vecí. Masky od Freeman so už skúšala, ale objednala som si aj ďalšie druhy, pretože som s nimi bola spokojná. Ďalej zmatňujúci púder od Rimmel, ktorý sľubuje dlhodobé zmatnenie a dva podkladové bázy pod make-up. Moja stará báza už bola po spotrebe a ja som sa nevedela rozhodnúť medzi Dermacolom a Maybelline, tak som kúpila oboje. A nakoniec ešte jeden rúž od Bourjois - Color Boost a riasenka Loreal - Telescopic.


Mám kopec noviniek na skúšanie, takže sa tešte aj na kopec recenzií. Ktorú by ste chceli ako prvú?

Vaša AN :-)

1 comment