CATRICE - rozjasňovač - Made to stay inside eye

Okrem make-upu som si na kamoškinu svadbu v drogérke kúpila aj nový rozjasňovač na vnútornú linku od CATRICE. Vôbec som to neplánovala, ale keď som hľadala ten správny make-up narazila som na túto linku a pomyslela som si že si ju kúpim a opticky si trošku zväčším oči.


Rozjasňovač je telovej farby a je vysúvateľný, takže ho netreba strúhať.


Keď som ho naniesla na pokožku ruky rýchlo zaschol a už sa nepohol. Vôbec sa nerozmazával a išiel ťažko odstrániť vodou. Bola som nadšená, pretože to znamená, že aj vo vnútri oka vydrží dlho.


Keď rozjasňovač nanesiete na spodnú vnútornú linku, opticky to trochu zväčší oko. Je telovej farby, takže to vyzerá oveľa prirodzenejšie ako použiť bielu linku. V oku vydrží pomerne dlho, ale určite nie celý deň. Mala som ho na kamoškinej svadbe a keď som ho kontrolovala po 4 hodinách tak tam väčšina ešte bola, ale neskôr už po rozjasnovači nebola ani stopa. Nezvyknem používať rozjasňovače takže neviem či je to dlho alebo krátko. Podľa môjho názoru je to určite dostačujúce, keďže beriem do úvahy to, že tá vnútorná linka v oku je stále vlhká. A kupovala som ho za 2,89 € čo nie je až tak príšerne veľa.


Čo si o tom myslíte vy? Je to zaujímaví produkt, alebo zbytočnosť?

Vaša AN :-)

No comments