CATRICE - All Mat Plus púder

Dnešný článok bude o značke CATRICE. Určite ju poznáte z DM-ky, alebo inej drogérie. Je to cenovo jedna z najdostupnejších značiek v drogérii, ale pritom jej to neuberá na kvalite. Od Catrice som vyskúšala už veľa produktov, ale nikdy nie púder. Predtým som používala púder od Dermacolu - Acnecover, ale nebol príliš zmatňujúci aj keď mal byť. S týmto sa stretávam často pri púdroch a make-upoch, ktoré sľubujú dlhotrvajúce zmatnenie až na XY hodín, ale moja super mastná pleť ich všetky porazila. Preto som ani nikdy neverila, že by niečo dokázalo skutočne pleť zmatniť na dlhé hodiny.

Pri nedávnej návšteve drogérky, konkrétne TETA drogérie som siahla po púdri od Catrice, ktorý sľuboval ultra dlhodobé zmatnenie. Ale skôr som ho kúpila pretože nebol príliš drahý a ja som už potrebovala nový púder. Zabite ma ale ani za nič si nespomeniem koľko stál, ale Catrice nemá veľmi drahé produkty takže určite nie veľa.


Stál mi v zásuvke asi týždeň, pretože sa nelíčim každý jeden deň a keď som minulý týždeň išla s kamoškou na kávu, tak som si povedala, že ho vyskúšam. Použila som MISSHA BB cream a potom tento púder. S kamoškou sme sedeli a kecali asi dva hodinky a potom sme išli nakupovať. Skončili sme v dvoch nákupných centrách a keď som prišla domov, až potom som si spomenula: Aaaa Bože, veď ja som si ani neskontrolovala ako sa darí môjmu novému púdru. A výsledok aký som po šiestich hodinách videla som nečakala. Catrice púder obstál na jednotku. Mala som síce mierne mastnú pleť v oblasti T zóny, ale neleskla som sa ako disko guľa ako zvyčajne. A s čistým svedomím musím povedať, že je to zatiaľ najlepší púder aký som zatiaľ skúšala. T-zóna bola mierne mastná, ale ostatné miesta na pleti boli stále zmatnené, čo sa mi ešte nikdy nestalo. 


Kúpila som si číslo 010 - transparentný, ale mali aj iné odtiene myslím, že až po 030, ale nie som si úplne istá. Obal je transparentný takže pri kúpe vidíte odtieň púdru. V obale nie je priložená labutienka, takže na aplikáciu musíte použiť štetec, ale ja zvyknem používať aj vatový tampónik, pretože presne pasuje veľkosťou do každého púdru. Najmä vtedy, keď mám púder v kabelke a štetec so sebou nosiť nebudem. Vtedy si do púdru vložím čistý vatový tampónik a keď si potrebujem prepudrovať nos tak ho použijem.


Každopádne tento púder od Catrice odomňa dostáva 10 bodov z 10 a je to pre mňa prekvapenie roka. Ani neviem či je to nejaká novinka, alebo je na pultoch už dlhší čas, ale ak máte problém s mastnou pleťou, tak ho môžem len a len odporúčať.

Prípadne ak poznáte ešte lepší púder na mastnú pleť, tak si veľmi rada prečítam Vaše návrhy :-).

Vaša AN :-)

1 comment