SKIN79 - Lotus Mild Cleansing Foam

Značka SKIN79 je jedna z mojich obľúbených a napísala som na ňu viac recenzií, ktoré nájdete TU. Skúšala som z nej už BB krémy, bavlnené masky a prípravky proti kruhom pod očami. Neskúšala som zatiaľ len produkty na čistenie pleti a tak pri svojej poslednej objednávke od nich som okrem mojich naj bavlnených masiek objednala aj čistiacu lotusovú penu na tvár.


Je vhodná najmä na mastnú a zmiešanú pleť ale v ponuke mali aj penu s aloe a so slimačím extraktom pre zvyšné typy pleti. Pena je bielej farby a príjemnej jemnej vône. Dobre sa spení, nedráždi pokožku a dobre odstraňuje make-up, nečistoty a aj mastnotu. Treba ju používať samozrejme každé ráno a večer pri čistení pleti.


Kúpu produktu neľutujem, pretože spĺňa všetko čo sľubuje a plus krásne vonia a nedráždi pokožku. Na druhú stranu musím ale povedať, že nie je ani ničím výnimočný, takže zrejme po jeho spotrebovaní si ho už opäť nekúpim. Kúpila som 200 ml balenie, ktoré stálo menej ako 8 eur, čo je v pohode cena, ale na trhu nájdete aj oveľa lacnejšie výrobky, ktoré spĺňajú to čo tento.


Pokiaľ radi skúšate nové výrobky tak určite odporúčam, pretože robí to čo má a nepoškodí.

Vaša AN :-)

No comments