MAYBELLINE - Master Precise liquid eyeliner

Zbožňujem linky na oči a stále rada vyskúšam každú novú linku, ktorá mi padne do rúk. Najnovšia je Master precise liquid eyeliner od MAYBELLINE. Očná linka v pere. Stačí len otvoriť a môžte rovno ´´kresliť´´.


Má ultratenkú špičku, s ktorou je možné nakresliť od najtenších až po hrubšie linky. Keďže je to linka v pere je s ňou oveľa ľahšia manipulácia ako s klasickými linkami so štetcom a je vhodná aj pre začiatočníkov, ktorý prvýkrát experimentujú s očnými linkami.



Jedinú chybičku, ktorú som pri tejto linke postrehla je, že nie je až tak veľmi trvácna (porovnávam ju so svojou najobľúbenejšou linkou od ESSENCE) ale pokiaľ použije na očné viečko očný primer, tak vydrží dosť dlho. Taktiež ďalšou nevýhodou očných liniek v pere je aj to, že tam nie je až toľko produktu, ako v linkách so štetcom.

Celkovo ju hodnotím veľmi dobre. Značku MAYBELLINE mám veľmi rada a to najmä jej produkty na pery. Neviem v akej cenovej kategórii sa pohybuje nakoľko som ju dostala od kamarátky k sviatku, ale značka MAYBELLINE je cenovo v drogériách cenovo celkom dostupná.

Vaša AN :-)


1 comment