MISSHA - Pure Source Sheet Mask & Real Essential Sheet Mask


Bavlnené masky od MISSHA Pure Source Sheet Mask a Real Essential Sheet Mask nie sú žiadnou novinkou, ale na trhu je toľko bavlnených masiek, že som sa k nim dostala až teraz. Masky od značky MISSHA patria k mojim obľúbeným. Masky sú zo 100% -nej bavlny, všetky majú úžasnú vôňu a zabezpečujú dokonalú starostlivosť o pleť.



Prvou z nich je MISSHA - Pure Source Sheet Mask Aloe


Táto maska je obohatená výťažkami z Aloe. Esencia je priehľadnej farby a má veľmi príjemnú vôňu Má príjemný chladivý efekt a tým ukľudňuje pokožku a zmierňuje začervenanie podráždenej pleti. Zároveň má aj hydratačné účinky.


Mojou veľmi obľúbenou je MISSHA - Real Essential Sheet Mask Deep Sea Water


Maska je z čistej bavlny a je obohatená o minerály získané z morskej vody. Je vhodná na toto jesenné počasie, pretože je zameraná na intenzívnu hydratáciu pokožky. Pokožka je po nej vláčna a príjemne zamatovo hebká.


Poslednou je MISSHA - Pure Source Sheet Mask Sea Kelp


Maska obsahuje výťažky z morských rias a perál, ktoré obsahujú minerály a vitamíny. Tie pokožku hydratujú a revitalizujú, čím zachovávajú pokožku zdravšiu a tým aj krajšiu.


Všetky masky treba použiť na čistú a tonerom pripravenú pleť. Nechať pôsobiť cca 15 minúť a prebytočnú esenciu nechať postupne vstrebať do pokožky. Sú vhodné pre všetky typy pleti. Aplikovať ich môžte 2 až 3 krát do týždňa. Ja osobne ich zbožňujem a rada sa k nim vraciam, ale rada skúšam aj novinky. Pokiaľ ich používate pravidelne skutočne sa to prejaví na pokožke.

Vaša AN :-)



No comments