Labello - Lip Butter Raspberry Rosé

Doteraz som od značky Labello skúšala iba klasické balzamy na pery. V drogériách sa však v minulých mesiacoch začali objavovať masielka na pery od značky Labello.  Moja posadnutosť značkou EOS sa neskončila, ale skúšať nové produkty ma taktiež nikdy neprejde. Tak som si zaobstarala Labello Lip Butter s malinovou vôňou. 


Labello - Lip Butter obsahuje bambucké maslo a mandľový olej, ktoré pery dokonale hydratujú. Na obale sa píše, že dokáže hydratovať až 12 hodín, čo je možné ak by som toľko veľa nejedla :-D. Ale pery som mala skutočne dlho vláčne a hydratované. Skoro rovnako ako pri EOS-kách. A plus nato má neskutočnú vôňu. Jedinou nevýhodou je balenie, ktoré nie je klasické ako pri iných Labello produktoch. Pokiaľ ho chcete aplikovať na pery musíte doň zabrdnúť prstom a tak si ho aplikovať na pery. To nemám príliš rada pretože ako som niekde vonku a mám špinavé ruky nechcem ich strkať do pomády a zanášať tam kadejaké baktérie. Netrpím myzofóbiou, ale aj tak je praktickejšie klasické balenie.


V obchodoch je dostupné v troch vôňach: originál, malina a makadamia & vanilka. Pokiaľ ste ešte nestihli vyskúšať ani jedno tak šup šup do obľúbenej drogérky.

Vaša AN :-)

3 comments

  1. Ráda bych vyzkoušela, ale nemám ráda tyhle obaly, do kterých se musí sahat. :(

    High Heels & the City

    ReplyDelete
  2. Tento balzamík vyzerá fakt chutne, už som na ne pozerala, no veľmi ma odrádza to balenie, pretože je nepraktické, ako si aj ty v článku spomenula. Ja mám najradšej tyčinkové balzamy.

    Inak pozývam ťa i tvoje čitateľky na môj blog, kde prebieha giveaway :)
    Klaudy's shopping enjoyment - GIVEAWAY

    ReplyDelete
  3. V září jsem si koupila ten vanilkový a od té doby bez tohoto másla nedokážu žít.

    Sprchový krém Weleda

    ReplyDelete