SKIN79 BB kremy

Značka SKIN79 je známa Kórejská značka, ktorá predáva kozmetiku zameranú na starostlivosť o pleť a make-up. Vo svojich produktoch používajú prírodné zložky a je to úplne privá značka, ktorá na svetovom trhu predstavila BB krém.


Chcela som preto vyskúšať jednotlivé BB krémy, ktoré táto značka ponúka. Do rúk sa mi dostalo 5 vzoriek. Hot Orange, Moisturizing Purple, Silky Green, The Oriental Gold a Hot Pink. Hot Pink nemám odfotený, pretože som ho skúšala ešte minulého roku kedy som si objednala 5g vzorku.


Každý jeden BB krém sa predáva iba v jednom odtieni. Zľava Orange, Purple, Green a Gold. 




SKIN79 - Hot Orange Vital BB Cream

SPF 50+ PA+++ s bieliacimi účinkami, obsahuje komplex 5 multi-vitamínov a udržiava pleť zdravú a chráni ju pred silným UV žiarením
Odtieň je mierne oranžovo žltkastého nádychu. Neupcháva póry a zanecháva pleť pekne žiarivú. Nemá však zmatňujúci efekt. Rovnako ako žiaden z ostatných, ktoré som skúšala.

Moisturizing purple BB Cream

SPF 40 PA+++ s bieliacim účinkom, zabraňuje tvorbe vrások, udržiava pleť elastickú a hydratuje ju.
Odieň je tmavší od Hot Orange, teda je vhodný v lete keď sa krásne opálime. Neupcháva póry a dodáva pokožke krásny žiarivý vzhľad.

Silky Green BB Cream

SPF 30 PA ++ s bieliacim účinkom a vylepšenou formulou proti vráskam
Je najsvetlejšiu zo všetkých takže ak máte veľmi svetlú pokožku tento odtieň je pre vás najvhodnejší.
Rovnako ako predchádzajúce dve neupcháva póry a pokožka je po ňom krásne žiarivá. Osobne mi nesadol, ale len kvôli farbe, pretože som tmavší typ.

The Oriental Gold BB Cream

SPF 30 PA ++ s bieliacim účinkom, pôsobí proti vráskam a obsahuje čiastočky zlata. Zjednocuje krásne tón pleti a hydratuje.
Odtieň je prirodzená béžová. Krém neupcháva póry, má dobre krytie, rozžiari pleť ale tak isto nemá zmatňujúci efekt.


Hot Pink Super Plus BB Cream

Skúšala som ho cca pred rokom a  bol perfektný jediné čo mi na ňom vadilo bol odtieň ktorý bol s mierne sivkastým nádychom a dodával pleti takú neprirodzenú farbu. Veľmi sa mi nehodil. Bol to prvý BB krém od SKIN79, ktorý som skúšala. Mala som 5g vzorku, ktorá mi vydržala necelá dva týždne, ale aj napriek farbe som z neho bola nadšená, pretože aj keď mal vysoký ochranný faktor. Vôbec som nemala pocit, že mám niečo na tvári. Neupchával póry a mal celkom slušnú kryciu schopnosť. Všetky tieto vlastnosti majú aj ostatné BB krémy a preto ich určite odporúčam. Určite si ale najskôr objednajte vzorky, kvôli správnemu odtieňu.



Cenovo všetky 40 g balenia stoje vyše 20 €, takže ak si kúpite nesprávny odtieň vyhodíte dosť veľa peňazí.

Ja som všetky vzorky kúpila zo stránky bbkremy.sk, kde viete kúpiť aj veľké balenia. Minulý týždeň som ale objavila aj jednu českú stránku, kde majú väčší výber. Okrem malých vzoriek majú aj väčšie 5g vzorky, 15g a 40g balenia. Je to bb-cream.cz, ale zatiaľ som od nich nikdy nič neobjednávala, tak dúfam, že je to spoľahlivý shop.

Určite, ale značku SKIN79 odporúčam, nebudete sklamaní.

Vaša AN :-)



No comments