Michelle Phan - Make Up Your Life: Your Guide to Beauty, Style, and Success - Online and off

Michelle Phan sledujem na Youtube už roky. Bola jednou z prvých beauty guru na platforme Youtube a má milióny sledovateľov. Stále na sebe maká a zlepšuje kvalitu svojich videí. Aj keď mi občas chýbajú jej staré videá, kde bolo množstvo DIY nápadov. Neskôr začala pracovať pre LANCOME a dnes má už svoju vlastnú make-up značku. A práve tieto propaguje vo svojich videách. Trošku mi to vadí, pretože tu na Slovensku ich človek nekúpi, ale na druhej strane chápem, že pokiaľ tú značku sama vytvorila, tak nebude propagovať niečo iné. No napriek tomu stále sledujem jej videá, pretože make-up looky, ktoré vytvára sú prekrásne. Má jednoducho čarovné ruky. Mnohé sú veľmi dramatické a ťažko nositeľné na bežný deň do školy, alebo do práce, ale vytvára aj mnoho jednoduchých lookov na bežný deň. A ak bude značka EM dostupná aj na Slovensku budem jedna z prvých, ktorá si ju kúpi. Tí, ktorí ju sledujú všetko toto už vedia.

Minulého roku jej však vyšla kniha v ktorej opisuje nie len svoju cestu k úspechu ale aj svoje detstvo, dospievanie, lásku. Samozrejme sú v nej aj typy ako sa starať o svoju pleť, make-up rady a všetko čo nás ženy zaujíma. Ako fanúšička som si ju kúpila a môžem ju len a len odporúčať.


V slovenčine a v češtine zatiaľ nevyšla. Ale pokiaľ ovládate angličtinu, nemčinu, alebo španielčinu, tak v týchto jazykoch vyšla určite. Alebo môžte počkať pokiaľ ju preložia do slovenčiny/češtiny (pokiaľ sa toho vôbec niekedy dočkáme).



Ja som nechcela čakať, pretože možno ju nepreložia nikdy a s angličtinou problém nemám. Problém bol len kde ju zohnať, pretože som ju nenašla na žiadnom slovensko e-shope s knihami. Tak buď sa všetky vypredali, alebo ich ani vôbec nemali. Našla som ju len na jednom českom e-shope www.nejlevnejsi-knihy.cz kde anglická verzia stoji 22,28 € a nemecká 21,84 €. S poštovným (2,69 €) by ma to vyšlo cca na 25 €. Pokiaľ nakupujem zahraničnú literatúru tak často používam stránku www.bookdepository.com tak som sa mrkla na cenu aj tam. Anglická verzia stoji 21,86 €, nemecká 18,87 € a majú v ponuke aj španielsku za 24,15 € (ceny sa zvyknú trochu meniť o pár centom každý týždeň). Na bookdepository milujem to ,že poštovné je zdarma. Takže som ju nakoniec kúpila z book depository, čo ma vyšlo lacnejšie. Je to síce len niečo vyše troch Eur, ale moja politika je taká, že pokiaľ ušetrím na každej veci, ktorú kúpim 3 €, tak na konci mesiaca si môžem za ušetrené peniaze kúpiť nové topánky :-P.



Takže pokiaľ je Vám jedno koľko stojí tak je dostupná na českej stránke www.nejlevnejsi-knihy.cz, alebo pokiaľ ste držgroš ako ja a chcete kúpiť najlacnejšie tak www.bookdepository.com .

Návod ako sa odtiaľ nakupuje je pekne rozpísaný na tomto blogu: www.aka-same.blogspot.sk

Kniha je skutočne veľmi inšpiratívna, ale nebudem prezrádzať. Treba si ju jednoducho prečítať.

Príjemné čítanie

Vaša AN :-)

No comments