Urban Decay Book Of Shadows IV - moja nová pletka

Dnes som sa konečne dostala k napísaniu recenzie na moju novú paletku od Urban Decay. Tuto značku môžte kúpiť jedine na internete a cenovo patrí do tej drahšej kategórie. Ale aj napriek tomu sa do nej oplatí investovať pretože jej produktu sú veľmi kvalitné.

Táto paletka nie je úplná novinka. vydali ju cca pred pár rokmi ale z tých ktoré som našla na internete sa mi najviac zapáčila táto:


Keď ju otvoríte vo vnútri je malé zrkadlo veľa ozdobných motýľov a kartička s QR kódmi, ktoré keď nascanujete tak Vás to hodí na videá - make up tutoriály práve s touto paletkou. A je tam ešte držiak na telefón.

Po vysunutí šuflíka uvidíte všetky produkty, ktoré paleta obsahuje. 16 prekrásnych tieňov, tekutá linka na oči, mascara a primer pod očné tiene. a potom malý reproduktor (keď si budete púštať nejaké video tutoriály).




A teraz k jednotlivým tieňom:

Blue Bus, Gunmetal, Cobra and Baked

Bender, Gravity, Lost and Hijack

Midnight cowgirl, Sin, Midnight rodeo, Crystal

Bust, Missionary, Skimp and Zephyr

Očné tiene sú veľmi dobre pigmentované a farby sú jednoducho perfektné. Vôbec neľutujem :-)

Taktiež primer pod očné tiene je jednoducho BEST. Videla som veľa Youtuberov, ktorí tento primer používajú a stále som ho chcela vyskúšať. Očný tieň mi vydržal bez zlievania viac ako 12 hodín, čo pri iných primeroch kúpených z drogérie je len zbožným prianím. Nanáša sa veľmi dobre a môžte ho nosiť aj keď si žiaden tieň na viečka nedávate (napri, ak použijete len linku a pod). Určite si tento primer kúpim aj nabudúce.

Ďalšie dva produkty: očná linka a mascara sú tiež veľmi kvalitné, ale určite by som si ich nekúpila osobitne. Sú veľmi dobré, ale nie až tak aby som ich vymenila za svoju terajšiu obľúbenú mascaru a očnú linku.



Dúfam, že ak sa niekto rozhodoval či túto značku vyskúšať alebo nie, tak mu tento článok aspoň trošku pomohol.

Páááá

Vaša AN