Aloe Vera maska

Pekný deň dámy,

Dnes len kratučký názor na Aloe Vera masku z našej obľúbenej drogérie. Prechádzala som okolo nej už veľmi dlho a odrádzala ma cena cca 3€ (presnú cenu si nepamätám). 
Po otvorení som bola prekvapená pretože v obale bolo veľmi veľa gélového produktu ( po vybratí masky ho tam ostane dosť) a veľmi príjemná vôňa.  Samotná bavlnená maska mala veľmi malé otvory na oči (treba si ich ešte nožnicami vytvarovať pokiaľ sa Vám to podarí), takže keď som si ju dala na tvár časť produktu mi vliezla do očí a sakra to štípalo. Masku podľa pokynov treba nechať na tvári 30 minút a potom nechať zostávajúci produkt vstrebať. Tvár ostane potom mierne lepkavá pokiaľ sa všetok gél nevstrebe, preto je lepšie si ju aplikovať večer. 





Po vyskúšaní tejto masky môžem povedať, že obstála celkom dobre. V obale je produktu hojne, ma príjemnú vôňu a dúfam, že aj spĺňa to čo sľubuje :-D (ale to sa už nedá nijak overiť). Na mojej problematickej pleti sa na ďalší deň neobjavili ani žiadne vyrážky, takže ju môžu používať aj ľudia s problematickou a mastnou pleťou. Jednou z nevýhod tejto masky sú len malé otvory na oči, ale maska sa dá nastrihnúť nožnicami a problém je vyriešený. Druhá nevýhoda (možno len pre mňa) je cena. Viem, že je to aloe vera a je tam toho produktu dosť, ale ak by som ju mala používať 1x alebo 2x do týždňa, tak je to dosť veľa peňazí. Je už na každom či sa rozhodne investovať a otestovať či spĺňa táto maska sľubovaný efekt napr. po mesiaci používania.

S láskou Vaša AN :-)

No comments