Zima prichádza

Zima a chladné počasie sa k nám už pomaly blíži a mnoho z nás určite v zime a na jeseň zápasí s tým ako nám chladné počasie vysušuje pokožku a hlavne pery a ruky. Preto pred leskami na pery uprednostňujem v zime skôr balzamy. Neviem ako vy ale ja mám v zime stále suchú pokožku na rukách a musím si ich natrieť asi milión krát.

Moje najobľúbenejšie balzamy na pery sú Helle, ktoré môžte kúpiť v dvoch variantoch. S SPF faktorom, ktoré sú vhodnejšie na leto a bez SPF. Tie bez SPF sú mastnejšie a tým vhodnejšie pre zimné obdobie. V obchodoch ich majú v rôznych variantoch ako jahoda, jablko, avokádo, aloe vera a iné.



Taktiež zbožňujem SebaMed. je to detský balzám na pery, ale úžasne hydratuje. Ale rovnako zbožnujem aj Garnier a hello Kitty.



Pokiaľ máte rovnaké problémy so suchou pokožkou na rukách ako ja odporúčam Neutrogenu, pretože tá je pre mňa jedničkou medzi krémami na ruky.


Essence :12h ochrana na ruky s vôňou vanilky a jablka

Kamill krém na ruky - úžasne vonia


A pre luxusný pocit: Oriflame - hand cream


.

S láskou Vaša AN :-)

3 comments

  1. Essence krémy na ruky mám veľmi rada, sú pekné a pekne voňajú, najnovšie im vymysleli aj nový obal, takže sa veľmi teším. Ruky si krémujem celoročne, v lete mi stačí aj obyčajné telové mlieko, ale v zime musí byť krém. Dobrá je aj Nivea Nourishing cream a tiež červený Garnier Repair.
    Bianka

    ReplyDelete
  2. "Great article! Thanks for sharing this with us.

    Check us out at Tropika Club Magazine

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks.

    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out a sample of Tropika Club Magazine’s articles:

    1. What's Most Effective for Wrinkles Under the Eyes?

    2.How to care for your hair between Salon Visits

    3. Your Top 10 Body Slimming Salon in Downtown Singapore [2020 Edition]

    4. Top 10 Tips for a Better Shave [for ladies]

    5. The Best and Cheapest Hair Removal Salons in Singapore [2020 Edition] "

    ReplyDelete