LANCOME recenzia

Minulý rok som s odniekiaľ z internetu objednala LANCOME balíček vzoriek, ktorý obsahoval make-up taštičku, paletku tieňov, maskaru, odličovač a rúž. LANCOME partí ku kozmetike vyššej cenovej kategórie a tak som stále váhala či investovať do tejto kozmetiky, alebo či to budú len vyhodené peniaze. Preto keď som uvidela tento LANCOME sample bag tak som si povedala, že to skúsim, pretože cena bola celkom znesiteľná. Túto recenziu robím pre tých z Vás, ktorí taktiež váhajú či vyskúšať alebo nechať tak.

Takže balíček obsahoval: make-up taštičku, paletku 4 tieňov, maskaru, odličovač a rúž. Všetko to boli vzorky, teda malé balenia, ktoré sa samostatne nedajú zakúpiť.

Najskôr začnem s paletkou. Obsahuje 4 tiene a zrkadielko. Musím sa priznať, že paletka vôbec nevyzerá ako vzorka (mini balenie), pretože produktu tam je dostatok a drží mi už vyše roka. Vyhovuje mi farebnosť, pretože ju viete použiť na každodenné líčenie, či už do práce alebo do školy. Pigmentovanosť je na jednotku a farby sú skutočne intenzívne a prekrásne.


Okrem toho farby vydržia na viečkach dostatočne dlho aj bez použitia podkladovej bázy (s bázou vyše 12 hodín). Preto tento výrobok hodnotím na 10/10.

Skvelá farebnosť, pigmentovanosť, dobrý výber farieb, zrkadielko a balenie je ultra tenučké tak sa zmestí do každej kabelky.


Druhý produkt, ktorému sa budem venovať je LANCOME Deficils Pro mascara so zahnutou kefkou.


Do tejto maskary som za ihneď zamilovala. je perfektne pigmentovaná, nelepí riasy a pekne ich vytočí bez použitia klieští. A moje riasy vyzerali perfektne. Je to doteraz najlepšia maskara akuú som skúšala, ale momentálne aj tak používam moju druhu najobľúbenejšiu značku na maskyry LOREAL. Dôvod je ten, že LANCOME maskary stoja v priemere 25 až 30 €ur. A je mi trochu ľúto dať toľko veľa peňazí za maskaru aj keď je dokonalá. Napriek cene hodnotím na 11/10 :-D

Ďalším produktom je BI-FACIL dvojzložkový odličovač ocí.. Dokáže odlíčiť vodeodolný make up a je vhodný aj pre citlivé oči ale aj napriek tomu, že sa jedná o LANCOME produkt nevidím na ňom nič extra čo by nedokázali aj iné dvojzložkové odličovače od iných lacnejších značiek. Takže moj konečný verdikt je 8/10.

POsledným produktom je LANCOME rúž GLITZ and GLAM. Mudím sa priznať, že niesom fanúšikom tejto farby, preto som ho ani poriadne nevyskúšala. Na fotke nižšie vidíte ako vyzerá aplikovaný na perách. Nie je to katastrofa, proste to nie je môj štýl. Čo sa týka kvality partí samozrejme do vyššej kategórie, Teda k tým kvalitnejším, ktoré som kedy vyskúšala. Hodneteniu sa vyhnem pretože som ho mala na sebe len pri písaní tohto článku a som aj veľmi zaujatá voči farbe (kedže to bol set inú som si zvoliť nemohla)





Vo všeobecnosti partí značka LANCOME k luxusnejším značkám (áno sú aj luxusnejšie a drahšie) Ich produkty sú kvalitovo na inej úrovni ako lacné drogériové značky ako Ruby Rose, Essence a iné. Veľmi cítiť ten rozdiel medzi nimi. Ale je tu aj druhá strana mince a to je cena,ktorá je nie nízka. Maskara za 30€, lak za 12€ atď. Nie každý si to môže dovoliť. Keď sa už ale rozhodnete investovať, tak určite nebudete sklamaní. Ja tiež nepatrím k ľuďom, ktorí vyhodia mesačne za kozmetiku desiatky €ur, ale som rada, že som sa dostala k tejto sample bag, pretože som mala možnosť si túto značku vyskúšať. A keď sa mi minie moja malá paletka, tak asi budem ochotná investovať do ďalšej LANCOME paletky tieňov aj nabudúce.

Páááá Vaša AN :-)

No comments