Recenzia - Revlon a iné veci

Nedávno som mala v pošte veľký balíček s kozmetikou objednanou z jedného e-shopu. Bola som super nadšená pretože som stále chcela vysúšať značku Revlon ( ktorú ú nás v drogérkach nepredávajú) a objednala som si aj pár štetcov a umelých rias.



REVLON Custom Creations - na tomto make-upe ma zaujalo to ze obsahuje svetly a tmavý odtieň v jednom a vy si sami na boku volíte z piatich odtieňov ktoré sa Vám práve hodia. Pretože v lete máme plať tmavšiu po dovolenke a v zime zase svetlejšiu takže používať jeden odtieň nie je stále ideálne. Má dokonca aj SPF 15 takže pokožka bude chránená pred slnečnými lúčmi
Po nanesení na tvár - je ľahučký (nemáte pocit hrubej masky na tvári), dobre sa rozotiera a dobre kryje. Len bohužiaľ mi nesadol pretože mám problematickú pleť. Takže ak máte mastnú alebo zmiešanú pleť je dosť veľká pravdepodobnosť, že Vám nesadne rovnako ako mne. Pokiaľ ale nemáte s tým problém a nebaví Vás kupovať si na každé ročné obdobie nový odtieň tak tento univerzálny make- up určite poteší.


REVLON - Vital radiance (odtieň 002 Pink Radiance) - perfektná lícenka. Pekná ružová farba nielen na letné dni. Takže z tohto úlovku som nadšená. :-)


A ešte nejaké sexy umelé riasy. Haha. Nenositelné na bežný deň, ale na blížiacu sa Halloween párty ako stvorené. Lepidlo, ktoré je pri nich priložené nestojí za nič, takže si budem musieť obstarať iné.



A najviac sa teším týmto ružovo bielym štetcom. Mám jedný falošné MAC štetce ale tie sú dosť tvrdé a dosť z nich vypadávajú štetinky. tieto sú oveľa mäkšie a dúfam že nebudú plznúť ako tie MAC.




Takže moja malá ukážka posledného online nákupu je na konci.

Pá Vaša AN :-)

No comments