Zimný Bonprix Haul

 Bonprix pyžamo

Pred Vianocami som si stihla urobiť menšiu radosť nákupom z Bonprix. A som veľmi rada, že balíček stihol doraziť. Objednala som si totiž pár vecí s vianočnou tematikou. Pre niekoho možno gýč, ale ja milujem Vianoce, takže ich chcem mať aj na oblečení. 

Doma už mám pár vianočných svetrov a preto som si tohto roku zaobstarala Vianočné nočné košele. Prvá je nočná košeľa z bio bavlny v tmavozelenej farbe s 3/4 rukávmi. Vpredu má motív sobov s nápisom Marry Christmas. Košeľa je z veľmi príjemného materiálu, ktorý dýcha a nepotíte sa v ňom, takže je dokonalý na spanie. Pokiaľ máte stále studené nohy ako ja, tak v zime bez ponožiek neprežijete. A možno neuveríte, ale doteraz mi chýbali práve tie vianočné. Na bonprixe som našla vianočné ponožky z bio bavlny. Balenie obsahuje 5 párov v zelenej, červenej, modrej, bielej a hnedej farbe. Príjemné, teplé a hlavne vzdušné ponožky z kvalitného materiálu.

vianočné ponožky z bio bavlny

bonprix nočná košeľa

Posledný vianočný produkt je nočná košeľa s darčekovým vreckom v sivej farbe s motívom perníčku. Je vyrobené z bavlny a viskozy a je príjemná na nosenia. Ku košeli je aj vianočné vrecko do ktorého si ju môžete zabaliť v prípade, že cestujete. Celkom praktícké a dosť veľké aj na ďalšiu bielizeň.

Nakoniec som ešte neodolala a vzala som si aj teddy kabát v hnedej farbe. Dlho som uvažovala nad kúpou jedného a tento bol dokonalý. Nie príliš oversized, elegantný, dlhý až po členky a v super farbe. Zapínanie je na 2 gombíky a po bokoch má 2 vrecká. Teraz v zime menej vhodný, ale teším sa až ho vytiahnem na jar a bude skavelý aj na jeseň.

tedy kabát
Budem rada ak mi dáte vedieť ako vnímate oblečenie s vianočnou tematikou a koľko vianočných svetrov vlastníte.

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk

No comments