Domáce SPA s RITUALS

 rituals

Značka starostlivosti o telo ku ktorej sa už niekoľko rokov vraciam je RITUALS. Hneď ako som ju prvýkrát vyskúšala, vedela som, že je to jednotka v starostlivosti o telo. Okrem nádherných a sofistikovaných obalov Vás ihneď zaujme luxusná vôňa a samozrejme aj neskutočná kvalita všetkých produktov. Pri ich používaní sa cítite výnimočne a hlavne luxusne. Určite Vám odporúčam ich teleový krém, ktorý Vám vyčaruje zamatovo hebkú pokožku a zahalí Vás do krásnej vône.

Pri tvorbe produktov sa inšpirujú autentickými východnými rituálmi a podľa toho nesie aj svoj názov. Jednotlivé rituály majú svoje charakteristické vône, ktoré si každý zamiluje. Niet divu. Pri ich výrobe spolupracujú s tými najlepšími parfumérmi na svete. Okrem toho netestujú na zvieratách a ich produkty neobsahujú ani žiadne živočíšne produkty a preto sú vhodné aj pre vegánov. No okrem telovej kozmetiky ponúka aj starostlivosť o pleť, sviečky, čaje a vlasové produkty. Každý z rituálov v sebe ukrýva svoje čaro. Už len nájsť svoj obľúbený.

Ritual of sakura

Mojim najobľúbenejším rituálom je jednoznačne Ritual of Sakura s luxusnou vôňou ryžového mlieka a kvetov sakury. Sprchový gél, telový krém, krém na ruky, sviečky či iné bytové vône. Každý z týchto produktov som vyskúšala a zbožňujem ich. Ritual of Sakura je spojením luxusu a dokonalosti. Vaša pokožka bude po použití hebká, voňavá a budete sa cítiť výnimočne.

Najnovší rituál ktorý som vyskúšala je Ritual of Mehr, ktorý má taktiež krásnu luxusnú vôňu, ktorá je o čosi výraznejšia ako Ritual of Sakura. Tento rituál oslavuje radosť, ktorá pochádza z odvážnej a žiarivej energie slnka a obsahuje sladký pomaranč a cédrove drevo. Rituál obsahuje všetko od telovej, vlasovej až po kozmetiku pre domácnosť a vône, no ja som zatiaľ vyskúšala len ich sprchovú penu. Sprchové peny Rituals sú trošku iné ako ste možno zvyknutí. Najprv vytlačíte hustý gél, ktorý sa pomaly začne meniť na hustú, voňavú penu. Je to jeden z prvých produktov, ktorý by ste mali určite vyskúšať.

Ritual of Mehr

Ritual sprchová pena

Ritual of Karma

V Rituals sa stretnete aj s mnohými sprejmi na telo, vlasy, alebo na vankúš. Mojim obľúbeným telovým a vlasovým sprejom je Ritual of Karma. Tento rituál vyžaruje pozitívnu energiu a pripomína nám aby sme žili s dobrou karmou a praktizovali lásku. Obsahuje biely čaj a lotosový kvet a jeho vôňa je veľmi jemná a bude sa páčiť aj ľudom, ktorí nemusia veľmi parfumované produkty. Samozrejme aj táto kolekcia obsahuje všetko pre telo, vlasy ale aj domácnosť.

Mojim štvrtým obľúbeným rituálom je Ritual of Ayurveda. Tento rituál sa inšpiroval starodávnou indickou múdrosťou o vyváženosti života. Bol navrhnutý tak aby túto filozofiu podporoval a aby jeho produkty pomáhali dosahovať rovnováhu tela, mysle a duše. Obsahuje olej z indickej ruže a sladkých mandlí. Z tohto rituálu Vám jednoznačne odporúčam krém na ruky, ktorý ich nechá hydratované a zamatovo hebké.

ritual of ayurveda

Rituals darčekové balíčky

Okrem týcho ritulálov si určite zamilujete aj Ritual of Jing, Ritual of Hammam, či Ritual of Homme a každoročne sa objavujú aj limitované rituály na ktoré sa stále teším. A kedže sa bližia, Vianoce tak určite sa pozrite aj na krásne darčekové balíčky ktoré sú dostupné každoročne a potešia každého obdarovaného. Ja sama ich každý rok kupujem a rozdávam na Vianoce a nikto sa mi nikdy nesťažoval :-) Rituals teraz viete kúpiť aj na notino a určite nezabúdajte že práve teraz tam prebieha aj Black Friday počas ktorého možete ušetriť kopec peňazí pri nákupe darčekov.

Budem rada ak mi dáte vedieť, či nakupujete vianočné darčeky v predstihu, alebo si to nechávate na poslednú chvíľú.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

No comments