FOREO Luna 4 Body

 

Foreo Luna 4 body

Klasické hubky na sprchovanie totálne neznášam. Sú síce lacné a kúpite ich všade, ale rýchlo sa zničia a množia sa v nich baktérie. Práve z tohto dôvodu už roky žiadnu nepoužívam. No keď som uvidela že FOREO prišlo s čistiacou hubkou Luna práve na telo, tak som bola nadšená. Vlastním už Foreo Luna Play a Foreo Luna Fofo, určené na tvár a som s nimi neskutočne spokojná. Preto som dlho neváhala a v kúpelni mi už visí aj Foreo Luna 4 Body. Je síce finančne náročnejšia ako jednoduché čistiace hubky, ale má množstvo výhod, ktoré Vás určite presvedčia, aby ste svoju starú hubku hodili do koša.

Je až o 35x viac hygienickejšia ako klasické hubky vďaka špeciálnemu silikónu na ktorom sa neusadzujú baktérie. Má až 8 stupňov T-sonickej pulzácie, ktorá dokáže z tela odstrániť až 99% špiny, olejov a odumretých kožných buniek. Čistí pokožku do hĺbky a predchádza upchaným pórom. Príjemná masáž je taktiež skvelá na zapracovanie produktov do pokožky a zároveň dokáže zmierniť prejavy celulitídy.

Predáva sa v troch farebných variáciách a to tmavo zelená, fialová a oranžová. Veľkostne padne dobre do ruky a má veľmi praktické putko na ruku, alebo na zavesenie v sprche. Na zadnej strane sú 3 tlačidlá. Stlačením zapínacieho tlačidla sa prístroj zapne a funguje dokopy 2 minúty a potom čistiaci cyklus končí. V prípade potreby je ho nutné opäť zapnúť a pokračujete v umývaním ďalším 2-minútovým cyklom. Vedľa zapínacieho tlačídla je PLUS a MÍNUS, ktorým prepínate medzi intenzitami vibrácií. Na bočnej strane je otvor na nabíjanie. Nemusíte sa báť, prístroj je 100% vodotesný a na jedno nabitie vydrží fungovať až 300 minút. V balení samozrejme nájdete okrem prístoja aj nabíjací kábel a návod na použitie.

FOREO Luna 4 Body
Samotné použitie prístroja je veľmi jednoduché a intuitívne. Oceňujem aj možnosť voľby medzi intenzitami a praktické putko na ruku. Vďaka vibráciam nemusíte s hubkou na telo vyvíjať veľký tlak ako s klasickou hubkou. Zároveň aj krásne prekrví pokožku a doprajete svojmu telu každodennú mini masáž. Pri pravidelnom použití je ozaj citiť, že pokožka je hladšia a jemnejšia a pomohlo mi to aj s akné na chrbte. Čistenie je taktiež úplne jednoduché a zatiaľ som prístroj nabíjala iba raz, takže ozaj drží na jedno nabitie veľmi dlho. Môžete ho používať s klasickými sprchovými gélmi, penami alebo aj so sprchovými olejmi. Keď ho raz vyskúšate, tak ho už nevymeníte.

Je to zo začiatku väčšia investícia, ale Foreo Vám vydrží roky a nemusíte dookola kupovať nové a nové hubky, ktoré nie sú ani z polovice tak účinné ako práve Foreo. A pokiaľ stále váhate a odrádza Vás primárne cena, tak čoskoro tu máme Black Friday a možno sa Vám ho podarí nájsť v skvelej zľave. Stačí iba trošku číhať. Určite je to produkt, ktorý si dajte na Váš wishlist, pretože stojí za to.


Foreo Luna 4 Body

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

No comments