Notino Beauty Box Fall Glow

Notino Beauty Box Fall Glow

Dnes Vám predstavím najnovší Notino Beauty Box, ktorý rozjasní túto jeseň. Je to už štvrtý box v poradí, ktorý Vám ukazujem a nie náhodou. Tieto boxy sú stále úžasne vyskladané a ich hodnota je oveľa väčšia ako zaň zaplatíte. Keď som uvidela túto jesennú edíciu, tak som ju musela hneď mať. Obsahuje až 12 produktov a to miniatúry a aj plné produkty, ktoré si zamilujete. Ale je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť a preto sa doň poďme pozrieť.

Ako prvé si ukážeme pleťový krém Eucerin, ktorý je určený na hyperpigmentácku a obsahuje aj SPF 30. Skvelý krém práve na jeseň, ktorý redukuje pigmentové škvrny a predchádza ich opätovnému vzniku. V boxe je 20 ml miniatúra, ktorá je postačujúca na to, aby ste zistili či Vám krém vyhovuje alebo nie. Toto je žiaľ jediný skin care produkt v tomto boxe, ale na druhú stranu to vyvažuje telová kozmetika. Konečne môžem vyskúšať všetkými milovaný Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream. Počúvam o tom aký je úžasný už roky, ale až teraz som ho vyskúšala na vlastnej koži a poviem Vám, že je to ozaj topka. Len škoda že je tu len 25 ml. Ďalšou skvelou vychtávkou na jeseň je krém na ruky Shiseido Ultimune Power Infusing Hand Cream. Ktorý zanechá ruky nielen hydratované, ale aj zamatovo hladké a krásne voňavé. Oceňujem taktiež plné 40 ml balenie, ktoré mi vystačí na túto jeseň.

Notino Beauty Box Eucerin
notino beauty box shiseido
Box obsahuje aj 2 vlasové produkty. Prvým je moja obľúbená značka Alfaparf Milano, ktorú som objavila práve vďaka jednému z minulých boxov. Ďalšie plné 125 ml balenie bezoplachovej starostlivosti o vlasy Extraordinary All-in-1 Fluid sľubuje ochranu vlasov pred vonkajšími vplyvmi, tepelnú ochranu a zároveň dodáva vlasom lesk. Zatiaľ ma ani jeden produkt nesklamal, ale je uvidím po dlhšom testovaní. A druhým produktom je KLORANE šampón proti vypadávaniu vlasov v 100 ml balení. So značkou zatiaľ nemám skúsenosti, tak sa teším na nové testovanie.

Najviac som sa ale tešila aj na parfémy a to konkrétne na MUGLER Angel. Balenie obsahuje až 10 ml je je to ozaj neskutočná vôňa a túto menšiu verziu može človek nosiť so sebou v kabelke. Druhým je pre mňa neznáma značka Issey Miyake a vôňa A drop d'Issey v 4 ml verzii. Veľmi unikátna vôňa, ktorá sa hodí práve na jesenné dni.

Notino beauty box alfaparf milano
notino beauty box mugler
notino beauty box Lancome
Unboxing zakončíme dekoratívkou, ktorej je v boxe hojne.  Obsahuje až 2 maskary a to Lancome Idole Lash a YSL Lash Clash. Na obe som sa veľmi tešila, pretože sa jedná o luxusné značky a preto je super ich vyskúšať v podobe miniatúr. Druhý produkt od značky Shiseido v tomto boxe je Synchro Skin Self Refreshing tint čo je niečo medzi BB-čkom a jemne krycím makeupom. V boxe je odtieň 315, ktorý je vhodnejší skôr pre teplejšie typy. Kúsok, ktorý nesmie chýbať žiadnej makeup maniačke je čierna ceruzka na oči a v boxíku Vás čaká GOSH Matte Eye Liner v odtieni 002 Matt Black. A posledným kúskom je top produkt ktorý odporúčam všetkými desiatimi. Urban Decay All Nighter je najlepší setting sprej, ktorý predĺži životnosť Vášho makeupu. Budete ho milovať.

Tento box je úplna topka a je zatiaľ najlepší ktorý Notino vyproduktovali. Je tu všetko od skincare, cez telo, vlasy, dekoratívnu až po vône a obsahuje top luxusné značky. Takže určite neváhajte príliš dlho pretože tak ako všetky boxy aj tento je limitka.

Notino Beauty Box Fall Glow


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk


No comments