My White Secret

My white secret

Kto by netúžil po krásnom bielom úsmeve? No nie každý si môže dovoliť bielenie u zubára. Je to dosť drahé a zároveň nie vhodné pre ľudí s citlivými zubami. A práve preto vznikla značka My White Secret. Ich produkty dopomáhajú k belším zubom, bez toho aby zruinovali Vašu peňaženku a sú šetrné aj k tým najcitlivejším zubom. Vznikla vo Veľkej Británii a všetky vyrábané produkty sú vegánske a netestované na zvieratách. Najznámejšie sú ich bieliace pásiky, no to okrem nich majú v ponuke sú aj iné bieliace produkty a sady na bielenie zubov, ktoré fungujú rovnako dobre.

Produkt, ktorý používame denno denne je zubná pasta a práve bielieace pasty dokážu uržať zúbky, krásne biele. Pravidelne sa zbavujú všetkého čo môže počas dňa naše zuby zafarbiť. Hlavná je pravidelnosť. Preto určite vyskúšajte My White Secret Day and Night Whitening Toothpaste. Táto sada obsahuje až dve pasty, bielu a čiernu, na ráno a večer. Biela obsahuje jedlú sodu, ktorá bieli zuby a chráni ich pred zafarbením. Čierna obsahuje aktívne uhlie, ktoré zo zubov odstraňuje škvrny bez ich poškodenia. Zároveň neobsahujú žiadne parabény, SLS ani fluorid.

My white secret teeth whitening toothpaste

My white secret teeth whitening strips
Zubné pasty sú skvelé na udržanie bielich zubov. No pokiaľ máte na zuboch silné zafarbenie odporúčam silnejší kaliber a tým sú bieliace pásiky. Dokážu zbaviť zuby silného zafarbenia a škvŕn bez toho aby poškodili sklovinu. Nie je to však okamžitá záležitosť. Pásiky sa musia používať minimálne 14 dní, aby ste videli ich efekt a taktiež sa odporúča túto kúru po určitom čase opakova. Najmä pokiaľ jete, alebo pijete jedlá ktoré majú tendenciu farbiť, ako káva, či čaj, alebo ste silný fajčiar.  Jedno balenie obsahuje 28 pásikov, 14 na horné a 14 na dolné zuboradie. Každý pásik sa musí aplikovať 30 minút.  My White Secret Teeth Whitening Strips obsahuje 100% prírodné zloženie ako chloritan sodný a kyselina citrónová. Neobsahujú žiaden peroxid, takže sú vhodné aj pre tie najcitlivejšie zuby. Pásiky po nanesení na zuby držia veľmi dobre, takže bielenie je rovnomerné. Pravidelne sa k nim vracia a som s nimi už pár rokov spokojná.

Novinkou je pre mňa pero na bielenie zubov My White Secret Teeth Whitening Pen. Obsahuje veľmi účinný gél pre bielenie zubov. Veľmi ľahko sa používa a dajú sa s ním dosiahnuť porovnatelné výsledky ako s pásikmi. K hlavným účinným látkam patrí HAP, ktorý chráni pred citlivosťou zubov a PAP čo je účinná alternatíva peroxidu. Gél sa nanáša pomocou štetčekov na konci pera a necháva sa pôsobiť 30 minút. Potom stačí zuby vypláchnuť a hotovo.


My white secret teeth whitening pen
My White Secret mám neraz otestovanú a skutočne je to zázrak pre extrémne citlivé zuby. Pokaiľ ste v minulosti skúšali iné značky a pociťovali ste bolesť či diskomfort počas bielenia, tak tu sa toho vôbec nemusíte obávať. Zároveň vedia krásne odstrániť zažltnutie zubov a pri pravidelnom používaní vybielené zuby aj udržať biele. Produtky si viete kúpiť jednotlivo, alebo majú aj výhodné sady obsahujúce viac produktov naraz.

My white secret

.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s nazuby.eu

1 comment

  1. O nějakém přípravku na bělení zubů přemýšlím už dlouho, takže díky za tip! :))

    ReplyDelete