TOP 5 masiek na očné okolie

masky na oči

Pokiaľ sa trápite s tmavými kruhmi pod očami, opuchom, či vráskami, tak určite by ste mali okrem očného krému používať aj masky na očné okolie. Vedia očné okolie zhydratovať, rozžiariť a taktiež dokážu zmierniť opuch. Svoju skin care si bez nich neviem predstaviť a preto Vám dnes ukážem top 5 masiek na očné okolie.

Prvá maska na oči, ktorú by ste mali určite vyskúšať je Garnier Hydra Bomb Eye Sheet Mask. Bavlnená maska na očné okolie obohatená štavou z pomaranča. Vďaka tomu očné okolie krásne rozjasní. Obsahuje aj kyselyniu hyaluronovú, ktorá oblasť okolo očí zhydratuje. Zároveň má chladivý efekt a pomáha so zmiernením opuchov. Pokiaľ ju pred použitím necháte v chladničke dosiahnete ešte lepší výsledok. Táto maska je balená jednotlivo a preto je vhodná aj na cesty alebo na dovolenku. Pokiaľ bojujete s tmavými kruhmi tak táto maska vie túto oblasť neskutočne prejasniť a rozžiariť.

Garnier Hydra Bomb Eye Sheet Mask
Garnier Hydra Bomb Eye Sheet Mask

Mojim najnovším objavom je Secret Key Marine Racoony Hydrogel Eye Multipatch. Sú to hydrogélové náplasti na očné okolie s obsahom koloidného zlata a extraktu z aloe, japonskej mandarinky, zeleného čaju, morských rias a granátového jablka. Vďaka tomu má táto maska antioxidačné vlastnosti, stimuluje syntézu kolagénu a skvele hydratuje očné okolie. Budete ju ozaj milovať pokiaľ potrebujete extra hydratáciu, pretože táto maska je z tejto päťky najhydratačnejšia. Balenie obsahuje až 30 párov masiek, takže Vám vydržia dlho a zároveň je to ekologickejšie riešenie ako jednotlivo balené masky.

Secret Key Marine Racoony Hydrogel Eye Multipatch

Revolution Skincare Bakuchiol Smoothing Eye Patches

Pokiaľ bojujete s vráskami tak Revolution Skincare Bakuchiol Smoothing Eye Patches budete milovať. Už samotný názov prezrádza, že hlavnou zložkou je bakuchiol, ktorý je prírodnou a jemnešou alternatívou retinolu. Bojuje s prvými známkami starnutia bez podráždenia, takže je to to najlepšie pre očné okolie. Okrem toho obsahuje aj výťažok z brusníc, ktoré majú vysoký obsah vitamínu C a E, takže maska má aj skvelé antioxidačné účinky. Nie je až tak hydratačná ako zvyšné 4, no pri boji s vráskami je to jednotka. Taktiež sa tu nachádza 30 párov masiek.

Predposledná maska je topka v hydratácii a v boji s prvými známkami starnutia. Petitfee Black Pearl and Gold Hydrogel Eye Patch obsahuje koloidné zlato, extrakt z perál, kolagén a extrakt zo zeleného čaju, mandarinky a paliny. Pokiaľ hľadáte masku ktorá dokáže vyhladiť jemné mimické vrásky a zároveň zhydratovať suché očné okolie, tak by ste si mali určite zaobsatať jedno balenie. Zároveň zjemňuje pigmentáciu, takže ak sa potrebujete zbaviť jemných pigmentových škvŕn, tak maska bude Váš miláčik. Okrem 30 párov masiek sa v ňom nachádza aj špachtľa pre pohodlnejšie vyberanie masiek.

Petitfee Black Pearl and Gold Hydrogel Eye Patch

Heimish Hydrogel Eye Patch Bulgarian Rose Water

V neposlednom rade tu máme Heimish Hydrogel Eye Patch Bulgarian Rose Water. Taktiež hydrogélové náplasti na očné okolie s obsahom Bulharskej ružovej vody, extraktu z Pupočníka ázijskeho, niacinamidu a kyseliny hyaluronovej. Táto skvelá kombinácia zabezpečí veľmi dobrú hydratáciu pokožky a taktiež rozjasnenie tmavých kruhov alebo začervenania. Aplikácia je taktiež obohatená o príjemnú ružovú vôňu. V balení nájdete 30 párov a špachtľu. Skvelá maska na očné okolie, ktorú odporúčam pri boli s tmavými kruhmi a suchou pokožkou.

Nie som veľký milovník očných krémov a o to viac inklinujem práve k týmto maskám na očné okolie.  Vyskúšala som ich už mnoho, no práve táto päťka je ozaj topka vo svoje kategórii a sú aj dobre dostupné a ich cena nie je prehnaná. A skvelé je aj to, že ich môžete používať aj na inú oblasť tváre ako len na očné okolie. Dôležitá je však pravidelná aplikácia. Taktiež netreba zabúdať, že je to kozmetická pomôcka a okrem toho je dôležitá aj dobrá životospráva, dostatočný príjem tekutím a dostatok spánku, pretože aj tieto faktory ovplivňujú celkový vzhľad nielen očného okolia, ale aj našej pokožky. 

masky na očné okolie

S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

2 comments

  1. Takové masky jsem ještě nezkoušela.

    ruzovartenka.eu

    ReplyDelete
  2. Masky vypadají hodně dobře, určitě jsou na pleti příjemné. :)

    ReplyDelete