Tipy na Vianočné darčeky


kozmetické vianočné darčeky

O necelý týždeň sú tu Vianoce a pokiaľ si nechávate nákup darčekov na poslednú chvíľu, alebo ste v časovom zhone nestihli nič kúpiť, tak nezúfajte, Týždeň je dostatok času na nákup a dokonca aj na objednanie darčekov, ktoré Vám stihnú doraziť do Vianoc. Asi najčastejšie darčeky sú práve tie kozmetické, pretože ich zoženiete kdekoľvek a v podstate nimi nedokážete nič pokaziť. Takže pokiaľ hľadáte niečo kozmetické, tak ste na správnom mieste.

Kozmetické darčekové balíčky s pleťovou, vlasovou, telovou či dekoratívnou kozmetikou nájdete na každom kroku a to dokonca aj v miestnych potravinách. Sú cenovo dostupné a ozaj ich zoženiete všade. No pokiaľ chcete íst do tradičného darčeka a urobiť ho trošku unikátnym stavte na zaujímavejšie značky. Darček tým bude výnimočnejší. A máte ozaj na výber od luxusných ako napríklad Guerlain, cez Rituals, Neutrogenu, až po kórejskú kozmetiku ako Frudia, či Korika až po drogérkovu ako napríklad Essence.

Oveľa unikátnejší darček, ktorý bude človeka sprevádzať dlhší čas je kvalitný parfém. Tu už ale musíte vedieť aký typ parfému sa darovanej osobe páči. Luxusné a sofistikované ako YSL a Carolina Herrera, kvetinovo ovocné ako Guerlain či Lowele, akvatické ako Giorgio Armani. Alebo môžte všadiť na univerzálnejšie vône, ktoré určite sadnú každúmu ako Moschino, Marc Jacobs či Chloe. Parfémy viete kúpiť osobitne, alebo v krásnych darčekových setoch, ktoré zvyčajne okrem parfému obsahujú aj telové mlieko, či sprchový gél.
parfémy

elektrické prístroje na tvár

Pokiaľ chcete potešiť kozmetickú maniačku, tak dych jej určite vyrazia elektrické prístroje na pleť. V starostlivosti o pleť je game changer a celkovú skin care posúva o level vyššie. Sama vlastním množstvo týchto prístrojov a keď som nejaký dostala darom, tak som bola neskutočne nadšená. Sú už finančne náročnejšie, ale pokiaľ Vám to rozpočet dovolí, tak máte dokonalý darček. Pokiaľ sa neviete rozhodnúť nad značkou, tak najznámejšia je určite FOREO a ich unikátne prístroje ako LUNA na čistenie pleti, UFO na lepšiu aplikáciu masiek, BEAR na spevnenie a množstvo iných. Teraz počas Vianoc máte možnosť kúpiť veľmi výhodné balíky, ktoré obsahujú jeden alebo až dva z týchto prístrojov. 

Kozmetické prístroje ale nemusia byť zamerané iba na pleť ale aj na nechty. Darovať niekomu sadu gélovej manikúry spolu s LED lampou je darček, ktorý bude milovať každá žena, pretože my milujeme dokonalú mainikúru. 

V posledných rokoch sa veľmi rozšírili ultrazvukové špachtle na hĺbkové čistenie pleti a toto je darček, ktorý môžte darovať či už žene, alebo aj mužovi, pretože čistenie pleti je základom. Tieto prístroje sú aj cenovo dostupnejšie. Rovnako cenovo dostupné sú aj epilátory na tvár, ktoré sú užitočným pomocníkom. 

A pokiaľ chcete ísť ešte o level vyššie, tak možte vsadiť na najnovšie technológie ako LED maska na tvár či Plazmový prístroj, ktoré sú už ale dosť finančne náročné, no sú to topky z tejto kategórie, ktoré majú veľmi pozitívne účinky na pleť.

Pokiaľ nechcete ísť cestou skin care a chcete sa zamerať na dekoratívnu kozmetiku, tak okrem klasických líčidiel viete niekomu podarovať krásnu sadu štetcov či hubiek na nanášanie makeupu a očných tieňov. Krásne sady majú Makuep Revolution, ECCO Tools, Real Techniques a možno ste to netušili, ale dokonca aj Notino.

kozmetické štetce





notino collection
A možno ste taktiež netušili aj o Notino Silk Collection, ktorá obsahuje luxusné hodvábne produkty, ako obliečku na vankúš, gumičky do vlasov a masku na spanie. To všetko v krásnych darčkových škatuľkách, ktoré sú stvorené ako darček. Alebo sa môžete pozrieť na Notino SPA Collection. Obsahuje pomôcky ako čelenky, Gua Sha, valčeky na tvár, či uteráky na sušenie vlasov. Jeden z týchto uterákov som dostala práve pod stromček a používam ho dodnes. Ozaj skvelá pomôcka.

A pokiaľ uvažujete trochu out of the box, tak sa môžete zamerať na výživové doplnky spojené s beauty ako napríklad kolagén, ktorý je posledné roky veľmi ospevovaný a pomáha dopĺňať kolagén v celom tele. Nie je dobrý len na pokožku a vlasy ale aj na kĺby. Na trhu je dnes obrovské množstvo značiek, ktoré ponúkajú buď bovinný alebo morský kolagén. A na výber máte z čistého kolagénu bez prísad, alebo si môžte kúpiť kolagén s prísadami ako vitamín C, kyselina hyaluronová, Q10 a množstvo iných.

A skvelou cestou ako si zachovať krásne a zdravé vlasy je aj pomocou dobrých vitamínov. Môžte ich kúpiť jednotlivo alebo kúpiť produkty zamerané výslovne na vlasy ako gumené macíky IvyBears alebo Vlasové hnojivo.


výživové doplnky

Pokiaľ ste ozaj bezradní a žiaden z tipov sa Vám nepozdáva, tak je ešte jedna záchrana, ktorou nič nepokazíte. Sú ňou darčekové poukážky v rôznej hodnote v závislosti od Vášho rozpočtu a obdarovaný si vie kúpiť to čo mu bude najviac vyhovovať. Takto sa vyhnete nevhodnému darčeku, pretože si ho obdarovaný vyberie sám.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

1 comment

  1. Tyhle dárečky potěší snad každého! Přeji jen to dobré do roku 2023 a hlavně zdraví! :))

    ReplyDelete