LADOR - vlasy ako od kaderníka


Lador

Kórejska kozmetika si za posledných pár rokov získala milióny priaznivcov svojimi účinkami a hlavne kvalitou. Dnes sa už nenájde takmer nikto kto by o kórejskej kozmetike nepočul a každý kto sa rád stará o svoju pleť vyskúšal už minimálne jeden produkt. Kedysi ju bolo tažké zohnať a dnes je pomaly na každom kroku. No stále sa bavíme len o skincare a pokiaľ sa niekoho spýtate na kórejsku kozmetiku tak prvé čo ho napadne je práve skin care. No kórejska kozmetika nie je len o skin care a množstvo značiek má neuveritelné produkty pre telo a vlasy. A práve na vlasy sa zameráme v dnešnom článku. 

Lador Pure Henna Shampoo

Sama sa musím priznať, že vlasovú kozmetiku som v minulosti obchádzala a nevenovala som jej takú pozornosť ako práve skin care. No raz som vyskúšala vlasové produkty značky Holika Holika a vtedy vo mne vlasovka vzbudila väčší záujem. No na našom trhu to bolo s vlasovkou dosť biedne a nebol tu skoro žiadny výber. Našťastie dnes je tomu inak. Tohto roku sa mi do rúk dostala značka LADOR ktorá je profesionálnou kórejskou vlasovou značkou.  Vznikla v roku 2007 a od roku 2017 do roku 2019 získala značka množstvo ocenení. Preto som sa rozhodla vyskúšať rôzne rady a typy produktov. 

Začnem samozrejme so šampónom LADOR Pure Henna Shampoo. Je to šampón na vlasy s obsahom extraktu z henny, opuncie, mentolu a obsahuje aj kolagén. Je skvelý na odstránenie mastnoty, lupín a obnovenie lesku vlasov. Mentol zároveň pokožku hlavy príjemne chladí. Všetky produtky používam posledný mesiac a šampón skutočne dodáva vlasom krásny lesk a hlavne ľahkosť. Má príjemnú vôňu a úžasne pení a dokonale čistí vlasy a vlasovú pokožku.

Produkt ktorý som si z testovanej trojice zamilovala najviac je LADOR Moisture Balancing Conditioner. Kondicionér obsahuje levanduľový olej, včelí balzam, rozmarín, mätu a harmanček. Všetky tieto úžasne zložky pomáhajú pri hydratácii vlasov, zbavujú vlasy mdlého vzhľadu a zároveň majú pozitívny vplyv na vlasovú pokožku. Už po prvom použítí sa moje vlasy neskutočne ľahko rozčesávali a boli krásne lesklé a hladké. Je to najlepší hydratačný kondicionér aký som za posledné roky mala. Určite ho odporúčam pokiaľ máte suché a mdlé vlasy. Nebudete to ľutovať. Pre čo najlepší efekt odporúčam nechať kondicionér pôsobiť na vlasoch cca 5 minút.

lador pure henna shampoo swatch

Zloženie šampón:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Alcohol, Cocamide MEA, Sodium Chloride, PPG-3 Caprylyl Ether, Menthol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Piroctone Olamine, Propylene Glycol, Quaternium-80, Disodium EDTA, Citric Acid, Lawsonia Inermis Extract, Polyquaternium-7, Benzyl Glycol, Hydrolyzed Collagen, Parfum, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer, Raspberry Ketone, Phenoxyethanol, Opuntia Ficus-Indica Extract, CI 42090, CI 19140

Zloženie kondicionér:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Paraffin, Glycerin, PPG-3 Caprylyl Ether, Isopropyl Alcohol, Guar Hydroxylpropyltrimonium Chloride,Parfum, Sodium Benzoate, PEG-2 Dimeadowfoamamidoethylmonium Methosulfate, Quaternium-80, Propylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Freesia Refracta Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Butylene Glycol, Hexylene Glycol, Citric Acid, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Coumarin, Limonene, Eugenol, Geraniol, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 19140

Lador moisture balancing conditioner

Lador moisture balancing conditioner swatch

LADOR ACV Vinegar Hair Cap obsahuje čiapku s hydratačnou maskou na vlasy. Maska obsahuje jablčný ocot a má pH 5. Vlasom dodáva hydratáciu a lesk. Masku je potrebné aplikovať po umytí vlasov a nechať pôsobiť 20 minút a následne zmyť. Čiapka je dostatočne veľká na to, aby sa do nej zmestili aj dlhšie vlasy. Na zadnej časti je lepiaca časť s ktorou sa čiapka stiahne a udrží na mieste. Po zmytí sú vlasy hladné a hydratované. Navyše som si všimla, že sa mi po použití vlasy menej mastili, takže je skvelá aj ak bojujete s mastnými vlasmi.

LADOR ACV Vinegar Hair Cap

Zloženie:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Pyrus Malus Fruit Extract, Vinegar, Behentrimonium Chloride, Butylene Glycol, Dimethicone, Isopropyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Parfum, Olea Europaea Fruit Oil, Disodium EDTA, Arginine, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetrimonium Chloride, Melissa Officinalis Leaf Extract, , Cucumis Sativus Fruit Extract, Glycerin, Glutamic Acid, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis Extract, Melaleuca Alternifolia  Leaf Extract, Yeast Ferment Extract, Saccharomyces/Viscum Album Ferment Extract, 1,2-Hexanediol, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Citrus Limon Fruit Extract

LADOR ACV cap aplikácia

S produktmi značky LADOR som veľmi spokojná. Prekvapili ma svojou kvalitou a rýchlymi účinkami, ktoré sú viditeľné. Používam ich už vyše mesiaca a moje vlasy sú hladšie, lesklejšie a vo všeobecnosti krajšie vyzerajúce. Odporúčam ich primárne pokiaľ máte suché, lámavé a nezdravo vyzerajúce vlasy. 


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s manaskin.sk

No comments