ADVENTNÉ KALENDÁRE 2022

adventné kalendáre 2022

Je to tu. Boom adventných kalendárov sa na nás opať vyrúti v plnom prúde. Niektoré boli v predaji už v auguste a mnoho sa k nim pripojilo aj v septembri, no október je na adventné kalendáre  najhojnejší. Preto som si pre Vás opäť pripravila výber adventných kalendár ktoré by Vás mohli zaujímať. Kalendáre som radila abecedne aby sa Vám lepšie orientovalo.

Mnoho adventných kalendár je už síce zverejnených, ale ešte nie sú v predaji, takže tu budem priebežne aktualizovať webstránky kde ich môžte nájsť a priebežne pridávať aj nové kalendáre.


Alverde

alverde adventný kalendár
Adventný kalendár, ktorú by sa mal každým dňom objaviť aj v našich DM-kách je plný prírodnej telovej kozmetiky.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: DM drogéria 


BALEA

Balea adventný kalendár
Ďalší obľúbený adventný kalendár, ktorý by sa mal objaviť v DM-ke je Balea. Kalendár bude obsahovať telovú, valsovú, ale aj pleťovú kozmetiku.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: DM drogéria


BENEFIT

benefit adventný kalendár

Obľúbená značka dekoratívnej kozmetiky si pre svojich fanúšikov pripravila 12 dňový adventný kalendár plný ich ikonických produktov ako BAD Gal BANG, Hoola, či Gimme Brow.

Obsah: 12 produktov
Kde kúpiť: sephora , znackovevyrobky , notino ,


Birchbox

birchbox adventný kalendár

Birchbox krabička nabitá množstvom známych a luxusných zančiek ako Peter Thomas Roth, Philip Kinglesy, NUXE, Pawpaw a množstva iných.

Obsah: 25 produktov
Kde kúpiť: Birchbox


By Terry

By Terry advent calendar

Luxusný adventný kalendár značky By Terry obsahuje 24 produktov dekoratívnej kozmetiky. Nájdte tam množstvo miniatúr, ale aj plných produktov.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: lookfantastic , znackovevyrobky ,


Catrice

CATRICE adventný kalendar

Tohto roku by malo byť na trhu až 6 verzií CATRICE DIY kalendárov a dufam že aspoň jeden sa objaví v našich DM. Zatiaľ sa dajú kúpiť len zo zahraničia.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: Kosmetic4less , Dederona , Vasobchodak , znackovevyrobky , notino ,


CLINIQUE

clinique advnetny kalandar

Pokiaľ milujete značku Clinique tak aj tohto roku si prídete na svoje. Kalendár plný pleťovej kozmetiky je doplnený aj o dekoratívku.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: clinique , selfridges , lookfantastic , znackovevyrobky ,


DOUGLAS

douglas adventný kalendar

Aj tohto roku nájdete v predajniach Douglas viacero adventných kalendárov ich značky. Kalendáre plné ich vlastnej značky a to ako pre ženy, tak aj pre mužov. Ale zároveň tam nájdete aj exkluzívny kalendár plný luxusných značiek ako Estee Lauder, BOSS, Real Techniques, Annayake, Sol De Janeiro a mnoho iných.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: douglas


Dr. Hauschka

Dr. Hauschka advent
Kvalitná kozmetiká značka Dr. Hauschka naplnila svoj tohtoročný kalendár pleťovou, ale i telovou kozmetikou. Bude žiaľ obsahovať prevažne miniatúry, ale nájdete tu aj plnohodnotné plné balenia.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: DrHauschka


Essence

Essence adventny kalendar

Podarilo sa mi nájsť 2 verzie kalendárov Essence. Jeden je klasický rozbaľovací a druhý je taktiež DIY. Rovnako ako pri CATRICE sú dostupné zatiaľ len v zahraničí, ale akonáhle sa niečo objaví u nás tak Vám dám vedieť tu a aj na IG.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: Kosmetic4less , Dederona , Vasobchodak , znackovevyrobky , notino ,


Essie

essie adventný kalendár
Adventný kalendár plný lakov na nechty kúpite jedine od Essie. Obsahuje plné produkty, ale i miniatúry. 

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: znackovevyrobky , pilulka


Garnier

Garnier adventny kalendar
Tohto roku samôžme tešiť aj na čisto maskový kalendár a to od značky Garnier. Obsahuje síce len 12 produktov no zato Garnier masky sú TOP takže ja už mám svoj doma.

Obsah: 12 produktov
Kde kúpiť: Lookfantastic , Notino , Elnino , pilulka , DM drogeria


Khiels

Khiels adventny kalendar

Tohto roku nebude na chýbať ani Kiehls adventný kalendár s obsahom 24 top produktov telovej, ale aj pleťovej kozmetiky. Nájdete tam ich ikonické produkty, takže ak si potrebujete urobiť zásobu tak toto si nenechajte újsť.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: selfridges , kiehls , znackovevyrobky ,


Kneipp

Kneipp adventný kalendár
Pre milovníkov Kneipp je tu aj tohto roku adventný kalendár plný telovej kozmetiky, soli a olejov do kúpeľa. Minulého roku bol dostupný v DM-ke, tak hádam sa tam objaví aj tohto roku.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: znackovevyrobky ,


Kylie Cosmetics

kylie advent calendar

Ak milujete produkty značky Kylie Cosmetics, tak aj tohto roku si prídete na svoje. Tento 12 dňový kalendár obsahuje až 10 plných produktov a nájdete tam okrem dekoratívky aj skin care a telovú kozmetiku.

Obsah: 12 produktov
Kde kúpiť: Nordstrom


LANCOME

lancome advent calendar
Kalendár za ktorý sa oplatí priplatiť je jednoznačne LANCOME. Nájdete tu 24 mini verzií ich najikonickejších produtkov pleťovej kozmetiky, dekoratívnej kozmetiky, ale aj parfémov.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: sephora , lancome , znackovevyrobky ,


Lookfantastic

Lookfantastic adventný kalendar

Lookfantastic je každoročne jeden z najkupovanejších kalendárov, pretože obsahuje to TOP z luxusnej kozmetiky. Značky ako ELEMIS, Rodial, Philip Kingsley či Zelens no okrem toho aj množstvo iných.

Obsah: 25 produktov
Kde kúpiť: Lookfantastic


Makeup Revolution
Makeup Revolution adventny kalendar
Makeup Revolution má tohto roku viacero kalendárov - Klasický, Glamour, Sheet Mask a dokonca aj GOT adventný kalendár. Nenašla som web kde boli na predaj všetky naraz, takže odporúčam prezrieť všetky spomenuté stránky, aby ste si vybrali ten svoj.

Obsah: 25 produktov



MIIN

MIIN adventný kalendar

Milujem kórejskú kozmetiku a kórejský kelandár je pre mňa každoročne must have. Jedným z nich je aj MIIN adventný kalendár, ktorý ma potešil zložením viac ako minuloročný. Na mojom YouTube nájdete aj unboxing.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: k-beauty


NIVEA
NIVEA adventný kalendár
Aj tohto roku má adventný kalendár NIVEA podobný design. Vianočný domček plný telovej, pleťovej kozmetiky a nájdete tam aj nejaké doplnky. Kalendár sa taktiež objaví v DM drogérii, tak ako každý rok.

Obsah: 24 produktov


NUXE
NUXE adventný kalendár

Kalendár, ktorý odporúčam všetkými desiatimi je jednoznačne NUXE. Skvelá telová ale i pleťová kozmetika doplnená ich ikonickými olejmi a okrem toho tam nájdete aj miniatúry NUXE parfémov.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: lookfantastic , znackovevyrobky ,


NYX
NYX adventný kalendár

Ani tohto roku nechýba na trhu adventný kalendár značky NYX. Môžete sa tešiť na kalendár plný dekoratívnej kozmetiky - rúže, tiene, púder a množstvo iných. Obsahuje však len miniatúry čo je trochu škoda.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: znackovevyrobky ,


Rituals

Rituals adventný kalendar

Tohto roku si pre nás Rituals pripravili až 3 rôzne adventné kalendáre. Tento kalendár som mala už 3 x a musím ho doporúčať všetkými desiatimi. Pokiaľ milujete voňavú telovú a vlasovú kozmetiku, tak tento luxusný kalendár by Vám nemal chýbať.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: Rituals , znackovevyrobky , douglas
 

Selfridges
selfridges advent calendar

Pokiaľ milujete luxusnú kozmetiku a radi objavujete nové značky tak si určite zaobstarajte adventný kalendár Selfridges. Obsahuje až 25 okienok a nájdete tam značky ako Olaplex, Kylie Cosmetics, REN, Paulas Choice a množstva iných.

Obsah: 25 produktov
Kde kúpiť: selfridges

 

Sephora
sephora adventny kalendar
Na stránkach Sephory môžte tohto roku nájsť až 3 adventné kalendáre. Dva sú plné značiek Sephora a jeden obsahuje luxusné značky, ktoré viete kúpiť na stránkach Sephory. Každý kalendár obsahuje 24 okienok no v niektorých je viac ako jeden produkt.


Obsah: 24 - 26 produktov
Kde kúpiť: sephora


Stylevana
 
Stylevana adventný kalendár

 
Ďalší kórejský adventný kalendár plný top produktov zo skincare, ale aj dekoratívnej kozmetiky. Obsahuje primárne plné produkty značiek ako SKIN1004, COSRX, PURITO, Beauty of Joseon a množstvo iných. Nakoľko mám s e-shopom dlhodobú spoluprácu mám pre Vás aj zľavový kód na 10% zľavu: INF10ANBEAUTY
 
Obsah: 24 produktov
Kde kúpite: Stylevana 


Tatti Lashes

Tatti Lashes adventný kalendar
Adventný kalendár plný umelých rias a doplnkov nie je síce pre každého, no pokiaľ nosíte umelé riasy, tak toto musíte mať. Adventný kalendár som mala minulého roku a neľutovala som.

Obsah: 25 produktov
Kde kúpiť: tattilashes


Trend It Up

Trend It Up
Adventný kalendár plný dekoratívnej kozmetiky značky Trend It Up poteší každú kozmetickú maniačku. Je cenovo dostupný a čochvíľa bude v každej DM-ke. Na tento kalendár si tohto roku brúsim zuby aj ja.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: DM drogéria 


The Body Shop

The Body Shop adventny kalendar
Aj tohto roku má The Body Shop viacero adventných kalendárov. U nás na Slovensku sa dajú kúpiť 3 verzie a pokiaľ milujete ovocné vône, tak toto je kalendár pre Vás. Je plný telovej, vlasovej ale aj pleťovej kozmetiky.

Obsah: 25 produktov
Kde kúpiť: The Body Shop


Yesstyle

Yesstyle adventny kalendar

Posledný kórejský adventný kalendár je značky Yesstyle, ktorý ako som pri svojom pokuse o objednávku ukázalo že na Slovensko ho akosi nedoručia. A podobnú skúsenosť má aj zvyšok Európy. Netuším prečo je tento kalendár limitovaný len na konkrétne krajiny, no pokiaľ žijete inde ako na Slovensku, tak možno sa Vám ho podarí kúpiť.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: Yesstyle

Yves Rocher

Yves Rocher adventný kalendar
Obľúbená značka telovej kozmetiky Yves Rocher prichádza aj tohto roku s krásnym designom adventného kalendára plného voňavých produktov.

Obsah: 24 produktov
Kde kúpiť: Yvesrocher




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

No comments