Kórejská dekoratívna kozmetika

Tento mesiac som dostala možnosť otestovať väčšie množstvo kórejskej dekoratívnej kozmetiky a objavila som niekoľko skvostov. Aj napriek tomu, že kórejská kozmetika je mojou srdcovkou už niekoľko rokov, musím sa priznať, že dekoratívku nemám až tak zmapovanú. Nie že by som sa jej vyhýbala, ale v našich končinách nie je tak rozšírená ako starostlivosť o pleť. Ale za to ázijské e-shopy dekoratívkou prekypujú. Najviac jej určite nájdete na STYLEVANA kde s mojim kódom INF10ANBEAUTY môžete ušetriť ešte 10% z objednávky. Ale určite Vás bude zaujímať na akú dekoratívku sa zamerať.

korejska dekoratívna kozmetika

Začnem produktom, ktorý mojej pleti nesadol a je nim MISSHA Magic Cushion Cover Lasting v odtieni 21. MISSHA je skvelá značka, ktorá má úžasnú skin care, ale zakaždým keď som skúšala make-up, BB cream, alebo cushion make-up nesadlo to mojej pleti. Buď to nebolo vhodné na mastnú pleť, nedržalo to, alebo mali úplne nezmyselný podtón. Problémom tohto je že mi nedrží na pleti ako by som si predstavovala a hlavne na mastnejších oblastiach tváre schádzal dole. Zároveň hneď po nanesení sa zliezal do hlbších vrások. Na druhej strane má úžasné krytie, takže ak máte mladú a suchú pleť, tak je možné, že Vám nebude robiť žiadne problémy. Ja ho však pre zrelú a mastnú pleť neodporúčam.

Produkt, ktorý ma nadchol a určite sa na značku v budúcnosti pozriem je Karadium Flat Eyebrow Pencil v odtieni 1 Black Brown. Úžasná automatická ceruzka na obočie v tmavohnedej studenej farbe, ktorá mi perfektne farebne sedí. Dobre kreslí, nevynecháva a drží. Na druhom konci je samozrejme aj kefka na začesanie. Veľmi dobrý produkt, ktorý určite odporúčam.

Pokiaľ milujete nezvyčajné produkty tak potom siahnite po Apieu Juicy Pang Blusher, ktorý obalom pripomína lak na nechty. Rozkošná tekutá lícenka, ktorá sa veľmi ľahko nanáša a blenduje a nezanecháva na pleti žiadne fľaky. Zároveň odtieň PK02 je krásna šťavnatá fresh ružová farba, ktorá pristane každému podtónu pleti.

korejska kozmetika stylevana

Ďalšou novou značkou je Twinkle Pop Pearl Gradation Allover Palette v odtieni 1 For Coral Season. Krásna romantická a korálová paleta obsahujúca 10 očných tieňov, z toho 2 stlačené glitre. Tiene sú dobre pigmentované a dobre držia, ale špeciálnu pochvalu si zaslúžia práve stlačené glitre, ktoré sa dobre nanášajú či prstom, alebo štetcom a úžasne držia a neopadávajú. Perfektná paleta na romantické líčenie.

Predposledným produktom je CLIO Kill Lash Superproof Mascara. Výrazná čierna maskara odetá vo výraznom červenom obale. Kefka je úzka a mierne zahnutá a skvelá na horné i spodné riasy. Jednotlivé mihalnice obalí a nijak ich nezlepuje a na riasach drží ako kliešť. A to doslova. Dosť ťažko sa odličuje  a preto odporúčam vodeodolný make-up.

To najlepšie nakoniec. Tekutý rúž Romand Blur Fudge Tint v odtieni 10 Fudge Red je krásny sýto červený rúž so zamatovou textúrou, ktorá pery počas dňa nevysušuje. Najlepší rúž aký som za posledné roky mala. Na perách zanecháva jemný tint takže aj keď ho počas dňa zjete stále máte na perách jemný červený odtieň. Je tak úžasný, že si v budúcnosti objednám aj ďalšie odtiene.


S kórejskou dekoratívkou je ozaj zábava. Produkty sú kvalitné a hlavne hravé. Pozrite si najnovšie video a uvidíte ako fungujú v akcii. Aká je Vaša skúsenosť s kórejskou dekoratívkou? 




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci so STYLEVANA


2 comments

  1. Presne na túto lícenku som sa minule pozerala, čiže toto je podľa mňa znamenie, aby som si ju kúpila, haha. Idem si asi urobiť radosť.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    ReplyDelete
  2. Tuto kosmetiku znám.Je před plesovou sezónou, těším se až někam vyrazime na ples, nedávno jsem našla bezva slečnu, která umí zázraky a dokáže mě perfektně připravit na ples nalíčit a ještě při této příležitosti nafotit, mají totiž ateliér zde</a poblíž Kolína,takže už se těším, že po roce opět vyrážíme za zábavou.

    Odpověď

    ReplyDelete