MOSCHINO Toy

 

Moschino Toy parfémy

Talianská značka Moschino je už od roku 1983 známa svojou farebnosťou a hravosťou a to sa prejavuje nielen v ich modeloch, ale aj v ich parfémoch. Samotné parfémy, ale hlavne flakóny sú veľmi unikátne a oku lahodiace. Práve to ma zaujalo na parféme Moschino Toy 2. 

Hneď ako parfém uviedli na trh túžila som mať doma toho rozkošného a voňavého macíka. Parfém sa predáva v troch veľkostiach a to 30 ml, 50 ml a 100 ml a ja som si samozrejme zvolila tú najväčšiu verziu. Samotný flakón je priehľadný a mohutný a tvorí telo medveďa a jeho hlava je v podstate vrchnák. Pokiaľ milujete unikátne flakóny, tak Moschino Toy 2 vo Vašej zbierke nesmie chýbať. Samotná vôňa je kvetinovo drevitá a jemná, takže je vhodný aj na bežný deň do školy či do práce. Nepatrí medzi najsilnejšie vône, preto bude vhodný pokiaľ milujete jemné a nenásilné vône z ktorých nebolí hlava. Pre mňa osobne vôňa evokuje leto a preto ju milujem nosiť práve v tomto období. Je to dosť univerzálna vôňa a pokiaľ milujete sladšie vôňe tak po parféme určite siahnite.

Zloženie:
Hlava - jablko, magnólia, mandarinka
Srdce - biela ríbezľa, jazmín, pivonka
Základ - pižmo, santalové drevo, ambrové drevo

Moschino Toy Boy

O rok neskôr uviedli Moschino na trh nový parfém Moschino Toy Boy určený pre mužov. Rovnaký macík no tentoraz odetý do čiernej. Keď som ho uvidela neodolala som a kúpila som ho priateľovi a tak máme doma dokonalý pár. Mužská verzia sa taktiež predáva v troch veľkostaich. Je to luxusná korenisto drevitá vôňa vhodná na každodenné nosenie. Mužská toaletná voda je o čosi silnejšia a výraznejšia ako ženská verzia no nie je to vôbec násilná vôňa. Je veľmi unikátna a verím, že sa bude páčiť mnohým mužom.

Zloženie:
Hlava - bergamot, elemi, hruška, muškátový orech, klinček, ružové korenie
Srdce - kašmeran, magnólia, ľan, ruža
Základ - vetiver, ambra, santalové drève, kašmeran

moschino toy 2

Obe vône sú veľmi vydarené, prevedením a aj samotnou vôňou. Pokiaľ pri parfémoch potrebujete aby Vás naskôr zaujal flakón, tak verím, že tento určite len tak neprehliadnete. Moschino si dali ozaj záležať aby zostali verný svojmu menu a tieto vône sú toho dôkazom. Výnimočné, unikátne a zároveň hravé. Obe vône sú zároveň nenásilne a nespôsobia Vám bolehlav, no aj napriek tomu vydržia voňať dostatočne dlho. 

A pokiaľ by Vám táto dvojica nestačila, tak minulého roku vyšla Moschino Toy 2 Bubble Gum, v ružovom sklenenom obale, ktorá presne korešpoduje so svojim názvom. Je to hravá a cukríková vôňa vhodnejšia skôr pre mladšie baby. Vôňu som kúpila svojej 14 ročnej sestre a bola z nej nadšená. Takže pokiaľ máte doma teenagerku, alebo sama milujete cukríkové vône, tak siahnite po ružovej verzii.

Všetky tri vône nájdete na e-shope notino, kde nájdete všetky veľkosti a zároveň aj darčekové sety vhodné ak chcete trošku ušetriť, alebo chcete niekoho obdarovať skvelou vôňou.

Moschino Toy




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

No comments