BEURER StylePro - recenzia

Beurer StylePro

Neraz som si priala ráno sa zobudiť a mať dokonalý účes. No to sa nikdy nestalo. Preto ako každá žena musím používať fény, žehličky a kulmy s ktorými je to hračka. Čo však nie je úplná hračka je nájsť si tú pravú. Do rúk sa mi na otestovanie dostal multifunkčný styler na vlasy značka Beurer, ktorý obsahuje až 7 nadstavcov.

Beurer HT 60 StylePro obsahuje žehličku, krepovačku a kulmy rôznych veľkostí s ktorými si môžete urobiť nespočetne veľa účesov. A pritom stále používate iba jeden prístroj. Šetrí to peniaze, miesto na poličke v kúpelni a taktiež aj čas s výberom. Už nemusíte uvažovať či investovať do žehličky, alebo kulmy, pretože tu máte všetko naraz. 

Nadstavce sa vymieňajú jednoduchým pootočením zámku na označenom hrdle a nadstavec sa potom ľahko vytiahne a vymení za iný. Prvý nadstavec obsahuje žehliču a zároveň aj krepovačku. Na boku nadstavca nájdete posuvné tlačidlo a po jeho prepnutí sa prepínate medzi žehlením či krepovaním. Je to skvele vymyslené a môžte žehliť či krepovať bez toho aby ste museli meniť nastavce. Po zapnutí do polohy 1 alebo 2 sa platničky rýchlo nahrejú a môžete pokojne žehliť. Zapnutím styleru sa rozsvieti červená dióda, ktorá signalizuje, že je prístroj zapnutý a horúci. Chýba mi tam jediná druhá dióda, ktorá by signalizovala, že je prístroj nahriaty a pripravený na použitie.

Beurer HT 60 žehlička

Beurer HT 60 kulmy
Ďalšie nadstavce sú 3 kulmy v troch veľkostiach. Sú to štandardné kulmy s ktorými si viete vytvoriť vlny od tých najmenších až po veľké. Na najväčšiu sa dá zasunúť šiesty špirálový nadstavec na vytvorenie dokonalých vĺn. Ten som skúsila ako prvý a musím povedť, že je to oveľa ľahšie a pohodlnejšie ako bez neho. Posledným nadstavcom je kefový nadstavec, ktorý sa zasúva na stredne veľkú kulmu a viete s ním vytvoriť jemné vlny.

Styler na vlasy hodnotím veľmi pozitívne, pretože obsahuje všetko čo potrebujete na styling vlasov. Viete si vlasy vyžehliť, viete si ich natočiť alebo dokonca použiť aj krepovačku. Veľmi oceňujem aj nadstavce na kulmy, ktoré uľahčujú natáčanie a vlny vyzerjú krásne. Zároveň Vás nebude stáť majland pretože je ozaj cenovo dostupný. Chýba mi tam ešte nejaké pekné vrecko na všetky nadstavce, pretože pochybujem, že si to niekto bude stále uskladňovať v krabici. Ale okrem toho je to skvelý prístroj a pokiaľ uvažujete nad kúpou novej kulmy, alebo doma ešte žiadnu nemáte, tak toto budete milovať.

Beurer HT 60 Stylepro kulma

Beurer HT 60 Stylepro kulma


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s holime.eu

No comments