Značku TOUN28 ste na blogu mohli vidieť už pár krát. Milujem ich séra a teraz sa mi dostalo do rúk sérum T7 s obsahom Peptidov. Každé séru je označené písmenom T. Predávajú sa v 10 ml sklenenej nádobe s pipetou na lepšiu aplikáciu. Malé balenie je skvelé na cesty a pre mňa ako blogerku je aj spotrebovateľné nakoľko mám doma stále množstvo kozmetiky, ktorú niekdy nestihnem spotrebovať. Navyše majú minimalistické zloženie a sú bez parfumácie.
Peptidy sú krátke reťazce aminokyselín, ktoré v pokožke stimulujú tvorbu kolagénu a elastínu. Práve kolagén a elastín udržujú pokožku mladistvú, pružnú a s ich úbytkom sa tvoria skôr vrásky. Preto by sa do starostlivosti o pleť po tridsiatke mali postupne zaraďovať aj peptidy. Okrem toho dokážu peptidy posilňovať obrannú kožnú bariéru, zmierňujú podráždenie a spevňujú pokožku.
TOUN28 T7 Je peptidové sérum vodnatej konzistencie a mliečne bielej farby. Pri aplikácii sa veľmi dobre nanáša a pomerne rýchlo sa vstrebáva. Po nanesení zanecháva na pleti mierne mastný pocit, nakoľko obsahuje skvalán. Keď sa však úplne vstrebe tým zmizne aj mastný pocit. Pokožka je po nanesení hebká a pri pravidelnom používaní peptidov bude aj pevnejšia pružnejšia.
Pokiaľ milujete kórejskú kozmetiku a chcete vyskúšať dobré a funkčné pleťové séra, tak za mňa sú to jednoznačne séra TOUN28. Majú skvelé zloženie, neobsahujú parfumáciu ako väčšina kórejskej kozmetiky a robia to čo sľubujú.

187738CADB
ReplyDeletebot takipçi al
Whiteout Survival Hediye Kodu
Total Football Hediye Kodu
Tango Jeton Hilesi
Azar Elmas Kodu
Algida ile Kazan Puan Hilesi
Whatsapp Durum Görme Hilesi
Truckers of Europe 3 Apk Para Hilesi
swivel glider accent chair