TOUN28 T7

 
TOUN28 T7 peptide

Značku TOUN28 ste na blogu mohli vidieť už pár krát. Milujem ich séra a teraz sa mi dostalo do rúk sérum T7 s obsahom Peptidov. Každé séru je označené písmenom T. Predávajú sa v 10 ml sklenenej nádobe s pipetou na lepšiu aplikáciu. Malé balenie je skvelé na cesty a pre mňa ako blogerku je aj spotrebovateľné nakoľko mám doma stále množstvo kozmetiky, ktorú niekdy nestihnem spotrebovať. Navyše majú minimalistické zloženie a sú bez parfumácie.

Peptidy sú krátke reťazce aminokyselín, ktoré v pokožke stimulujú tvorbu kolagénu a elastínu. Práve kolagén a elastín udržujú pokožku mladistvú, pružnú a s ich úbytkom sa tvoria skôr vrásky. Preto by sa do starostlivosti o pleť po tridsiatke mali postupne zaraďovať aj peptidy. Okrem toho dokážu peptidy posilňovať obrannú kožnú bariéru, zmierňujú podráždenie a spevňujú pokožku.

TOUN28 T7

TOUN28 T7 Je peptidové sérum vodnatej konzistencie a mliečne bielej farby. Pri aplikácii sa veľmi dobre nanáša a pomerne rýchlo sa vstrebáva. Po nanesení zanecháva na pleti mierne mastný pocit, nakoľko obsahuje skvalán. Keď sa však úplne vstrebe tým zmizne aj mastný pocit. Pokožka je po nanesení hebká a pri pravidelnom používaní peptidov bude aj pevnejšia pružnejšia.

TOUN28 T7
 
Zloženie: 
Camellia Sinensis Leaf Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Hydrogenated Lecithin, Pentylene Glycol, Squalane, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Sorbitan Caprylate, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Betaine, Xanthan Gum.
 
TOUN28 T7 peptide

Pokiaľ milujete kórejskú kozmetiku a chcete vyskúšať dobré a funkčné pleťové séra, tak za mňa sú to jednoznačne séra TOUN28. Majú skvelé zloženie, neobsahujú parfumáciu ako väčšina kórejskej kozmetiky a robia to čo sľubujú.




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžete ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s manaskin.sk

No comments