VELY

 
vitamíny vely

Ahojte baby, dnes tu mám pre Vás netradičnejšiu recenziu no verím, že Vás produkty zaujmú rovnako ako mňa. Dnes Vám predstavím vitamínové gumené hviezdičky VELY, ktoré sa stanú súčasťou Vášho životného štýlu. Vitamíny a výživové doplnky beriem pravidelne pretože sú dôležité pre správne fungovanie tela a pre krásnu pleť a vlasy.

Tohto roku prinieslo VELY na trh komplex šťavnatých a chutných vitamínov, ktoré sú presne vyskladané podľa životných období ženy. Vitamíny určené pre rôzne životné obdobia a zároveň prihliadajú aj na potravinové intolerancie, aby ich mohol užívať každý. Všetky vitamíny sú bez obsahu GMO, lepku, laktózy, vajec, orechov, sóje a konzervačných látok a niektoré z nich sú dokonca aj vegánske. Prekvapilo ma aký široký sortiment je v ponuke a skutočne si tu vyberie každý. Od teenagerov, cez tehotné ženy až po ženy v zrelom veku. A keďže mám už po tridsiatke, tak práve pre mňa je určený rad MATURE, ktorý obsahuje až 3 rôzne druhy vitamínov.

Be Refreshed

Gumené vitamíny určené pre udržanie vitality a podporu imunitného systému. Obsahuje komplex vitamínov, antioxidantov a minerálov, ktoré sú zabalené do gumenej hviezdičky s príchuťou maliny. Obsahuje vitamín C, zinok, extrakt z Echinacei a výťažok z propolisu a čiernej bazy. Tento komplex prispieva k optimálnemu fungovaniu imunitného systému, udržiava zdravé kosti, vlasy a pokožku a k správnej tvorbe kolagénu. Výborné vitamíny práve počas tohto obdobia, kedy si potrebujeme udržať zdravie a vitalitu a podporiť imunitný systém. Balenie obsahuje 60 kusov a denná dávka sú 2 hviezdičky.

Be Understood

Tento komplex vitamínov a minerálnych látok je určený na udržanie vnútornej rovnováhy a energie v zrelom veku. Práve preto obsahuje množstvo vitamínov ako vitamín A, vitamín B5, B6, B9, B12, vitamín C, vitamín D, vitamín E, jód a biotín. Dodá telu všetky potrebné vitamíny, ktoré podporujú imunitu, látkovú premenu, správne fungovanie nervového systému a celkovej pohody tela. Dvojmesačné balenie obsahuje 60 kusov v príchuti lesná zmes.

Be Commended

Tieto patria k mojim najobľúbenejším, pretože sú primárne určené na predchádzanie starnutia pleti. Obsahuje totiž bovinný kolagén, ktorý je v mojom veku už potrebné dopĺňať. Okrem toho obsahuje vitamín C, biotín a kyselinu listovú, ktoré pomáhajú syntéze kolagénu a udržujú zdravú pokožku a vlasy. Kolagén napomáha pružnosti pokožky a prechádza tvorbe hlbokých vrások a bez kolagénu si neviem predstaviť svoj deň. Takže pokiaľ máte po tridsiatke, tak určite vyskúšajte a uvidíte ten rozdiel. Mesačné balenie obsahuje 60 gumených hviezdičiek s čerešňovou príchuťou.

vely zloženie

Vitamíny v tvare gumených hviezdičiek s príchuťou ovocia je niečo čo uprednostňujem pred klasickými vitamínmi. Na klasické vitamíny totižto zvyknem často zabúdať, ale na tieto chutné gumíky nikdy. Je to spojenie príjemného s užitočným, pretože si môžete zamaškrtiť a zároveň prispievate svojmu zdraviu. Takže pokiaľ sa neviete donútiť k pravidelnému užívaniu vitamínov, tak určite vyskúšajte VELY. Navyše musím pochváliť unikátne obaly, ktoré som pri žiadnych iných vitamínoch nevidela. Jedná sa o okrúhly plastový obal s uzáverom ktorý má nádherný dizajn. Jednotlivé rady sú dokonca farebne rozlíšené a po spotrebovaní môžete nádoby využiť na skladovanie niečoho iného. Vitamíny si môžete zakúpiť osobitne, alebo v praktickej sade, ktorá obsahuje všetky dostupné varianty. Pokiaľ ešte nemáte po tridsiatke, alebo ste tehotné, tak Vás budú zaujímať iné produktové rady:

TEEN : určené primárne pre teenagerov

TWENTY :  pokiaľ máte po dvadsiatke

PREGNANT : určené pre tehotné ženy

vely vitamíny Mature

Vely Mature

Ja som s vitamínmi VELY veľmi spokojná a určite Vám ich odporúčam vyskúšať. Sú užasne prepracované od obalu cez dizajn až po príchuť a celkové zloženie, ktoré sa zameriava na rôzne aspekty života. Cítim sa zdravo, sviežo a zároveň si aj pochutnám. Takže ak aj vy chcete mať loVELY life, tak určite sa nezabudnite mrknúť na stánky vely.sk, kde si okrem radu MATURE viete samozrejme zaobstarať vitamíny prispôsobené pre Vašu vekovú kategóriu.




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s vely.sk

No comments