NUXE Huile Prodigieuse Neroli


NUXE Huile Prodigieuse Neroli

Oleje NUXE používam už pár rokov a sú to jedny z najlepších suchých olejov aké som kedy skúšala. Milujem najmä ich multifunkčnosť. Pleť, telo alebo vlasy. Je úplne jedno kde ho použijete. NUXE vydalo minulého roku rad BIO a v rámci tohto radu sme sa dočkali aj nového suchého oleja s novou vôňou.

Olej viete kúpiť v obvyklom 100ml sklenenom flakóne, ktorý je odetý do tmavo zelenej farby so zlatým aplikátorom. Olej preto pôsobí veľmi vkusne a hlavne luxusne. Dôležitejšie je však to čo je vo vnútri. NUXE Huile Prodigieuse Neroli obsahuje 2 BIO oleje a to slivkový a sezamový, ktoré sú lisované za studena. 100% zložiek je prírodného pôvodu a 42% zložiek pochádza z ekologického hospodárstva. Skvele zloženie je doplnené aj skvelou vôňou Neroli, ktorú si ihneď zamilujete. 

nuxe suchý olej

nuxe swatch

Ako som už spomínala vyššie, viete ho doslova použiť na celé telo od hlavy až po päty. Ja osobne ho používam primárne na telo a občasne na vlasy. Pokožku tela mám najsuchšiu a preto ju potrebujem dostatočne hydratovat. Olej sa aplikuje veľmi ľahko pomocou sprejového aplikátora a ľahko sa rozotiera. Zo začiatku zanechá na pokožke mastný film, ktorý sa ale veľmi rýchlo vstrebe a pokožka je potom zamatovo hladká. Zbožňujem na ňom to, že tento pocit hebkosti zanecháva na pokožke dlhodobo a pri pravidelnom použití sa zlepší celkový vzhľad pokožky. Pokiaľ máte suché a rozštiepené končeky vlasov, vyskúšajte si olej naaplikovať aj tam. Oleje sú dobrý pomocník pre vyživenejsie vlasy. Sú viac hydratované a menej sa štiepia. Olej môžte samozrejme použiť aj na pleť, no ja osobne mám mastnú pleť a preto oleje nepatria do mojej každodennej rutiny. Pokiaľ ste už v minulosti používali nejaký z NUXE olejov, tak s verziou Neroli budete rovnako spokojné. Navyše ma BIO zloženie a novú vôňu.

Zloženie:
SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYL ETHER, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL [N2219/A]
 
NUXE Huile Prodigieuse Neroli

Okrem novinky Neroli sú stále dostupné aj predchádzajúce NUXE oleje, ktoré si zamilujete a všetky viete nájsť aj na notino.sk odkiaľ ho kupujem ja. Určite mi nezabudnite dať vedieť aké sú Vaše skúsenosti s olejmi NUXE a ja sa na Vás teším nabudúce.






P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

No comments