TOP 5 červených rúžov

červený rúž

Červený rúž je najikonickejší produkt dekoratívnej kozmetiky. Má ho doma určite každá žena, pretože je to jednoducho magický produkt. Nie je to len farba na pery, ale dodáva nám aj dávku sebavedomia. A keď raz spoznáte čaro červeného rúžu, tak si uvedomíte, že jeden nestačí. Dnes Vám preto predstavím mojich TOP 5 červených rúžov na pery.

Najkrajšia červená akú vlastním je jednoznačne od Estee Lauder Pure Color Envy v odtieni 340 Envious. Stále keď mám tento odtieň v nejakom videu dostávam otázky aký je to rúž a odtieň. A niet divu. Na perách vyzerá nádherne a veľkým plusom je, že opticky vybieli zuby. Estee Lauder boli prvé drahšie rúže, ktoré som kedy vyskúšala a až vtedy som pochopila, že je obrovský rozdiel medzi rúžmi z drogérie a luxusnejšími značkami. Rúže sú neskutočne krémové, ľahko sa nanášajú, nezvýrazňujú nedokonalosti a počas nosenia nevysušujú pery a nedrolia sa. Preto vlastním niekoľko Pure Color Envy rúžov a neľutujem.

Estee lauder Pure Color Envy

Tie isté chvály by som mohla zopakovať aj pri rúži CLINIQUE Pop Lip Colour v odtieni 08 Cherry Pop. Krásna studená červená farba s naružovelým podtónom. Je veľmi svieža a ja osobne ju nosím v zimnom období. Skvelé je, že CLINIQUE má tieto rúže aj v mini verzii, ktorá je lacnejšia ako plné balenie, takže môžte mať kvalitný rúž a nezruinovať svoju peňaženku.

Clinique Pop Lip Colour
Mojou treťou topkou je Urban Decay Comfort Matte Lipstick v odtieni Red Hot. Žiaľ tento rúž bol limitka k paletke Naked Heat a zrejme sa ani nikdy nedal kúpiť osobitne. No ak milujete paletky Naked a niekedy narazíte aj na tento set rúžov, tak neváhajte ani chvíľu. Je to krásna neutrálna červená farba ktorá sa hodí každému podtónu. Rúž je pritom krémový a veľmi pohodlne sa nosí.

Urban Decay lipstick
Nakoniec prejdem k drogérii, pretože aj tá ukrýva pár skvostov, ktoré by ste si nemali nechať ujsť. Pokiaľ hľadáte rúž, ktorý vám vydrží večnosť, tak jednoznačne musíte mať Dermacol 16 H Lip Colour. Je to ikonický produkt od Dermacolu, ktorý skutočne vydrží 16 hodín. Nejedná sa už ale o klasický rúž, ale o tekutý rúž, ktorý na perách zaschne a už sa nepohne. Tento je unikátny aj tým, že obsahuje 2 kroky. V prvej tube je samotná farba a v druhej je lesk, ktorý pery hydratuje. Na perách mám temnejšiu červenú v odtieni 20.
Dermacol 16 h Lip Colour
Poslednou topkou je tekutý rúž Bourjois Rouge Edition Velvet v odtieni 13 Fu(n)chsia. Krásna teplá sýta červená s ružovým podtónom. Vďaka skvelému aplikátoru je aplikácia hračkou. Unikátna na tomto rúži je jeho zamatová konzistencia, ktorá pery počas nosenia nevysušuje. Zároveň na perách pôsobí veľmi ľahko a nadýchane a vydrží oveľa dlhšie ako klasické rúže.

Bourjois Rouge Edition Velvet
 
Ako vnímate červené rúže vy? Nosíte ich, alebo Vám to prídu príliš výrazné a odvážne? Určite budem rada ak mi dáte vedieť ktorý rúž z mojej topky Vás zaujal najviac a určite mi napíšte ktorý červený rúž máte najradšej vy.



P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk
 

1 comment

  1. Dokonalé červené odstíny! Mě takhle výrazné bohužel nesluší, ale tobě velmi padnou. :)

    ReplyDelete